|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedauney ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 09:57 |
Kadir Bey merhaba,
Eski maillerde küçük çocuklarda alerjik rinit olmaz diyorsunuz. Ancak 2,5 yaşındaki oğlumda devam eden geniz akıntısı, ara sıra gelen öksürüğün dışında her sabah kalktığında gözlerde yaşarma, hapşırma- bir iki kez- ve de burun tıkanıklığı oluyor. Deniz suyuyla burnu açtığımda akıntı su gibi değil, daha kıvamlı ve sarımtırak. Alerjik rinit diyebilmek ne kadar doğru ben bilemedim. Kısa ve zararsız yoldan denenebilecek bir yöntem var mıdır acaba anlayabilmek için? Sürekli benzer hatta aynı sorulara cevap yazdığınızı biliyorum ama her çocuk da farklı olabilir diye düşünüyor insan. Sabrınız ve ilginiz için çok teşekkürler |
|
![]() |
|
sedauney ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de kortizonlu spreylerin erişkinlerde bir zararı olmadığını yazmışsınız. Bendeki alerjik rinit sorunu için doktor nasonex önermişti- oğlum için de kullanabileceğimi söylemişti gerçi- Siz çocuklarda alerjik teşhisi yanlış konuluyor, grip geçiren çocuğa kortizon vermek zararlı diyorsunuz anladığım üzere. Benim kullanmamda bir sakınca yok değil mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- "...Hocam bir de kortizonlu spreylerin erişkinlerde bir zararı olmadığını yazmışsınız...." Benim boyle bir sozum yok.. 2- Allerjik Rinit'ler; sadece Ilkbahar ve Sonbahar da olur.. 3- HAKIKI "Allerjik Rinit"lerde, bu kortizonlu spreyler ara ara kullanilabilir. Aralik-Ocak ayinda degil!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|