Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - memeden kesme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummemeden kesme

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
inci06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 12 Eyl 2012
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesajın Direkt Linki Konu: memeden kesme
    Gönderim Zamanı: 08 Kas 2013 Saat 22:44
Hocam merhaba oğlum 17. ayını bitiricek. Emmeye hala devam ediyor, çalışıyor olduğum için akşamları işten geldikten sonra ve gece sabaha kadar emiyor. Fakat sütüm yok denecek kadar azaldı sırf oğlum tüm gün beni özlüyor ve 24 aya kadar emzirmek gerekli diye düşündüğümden emzirmeye devam ediyorum. Ama bu durum benim için ızdıraba dönmeye başladı sabaha kadar emzik gibi boş boş emiyor, sürekli gece emmek için uyanıyor uykuları bölük bölük oluyor sütüm çok olsa besleniyorda diyicem ama oda yok. 
   Sizce ne yapmalıyım hocam sütüm azda olsa 24 ayı tamamlamalımıyım? 18 ay memeden kesmek için çokmu erken sonradan keşke demek istemiyorum gece uykusuz kalmam okadar önemli değil doğrusu neyse onu tam yapmak istiyorum. Saygılar Hocam. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118156
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2013 Saat 23:07
Bu saatten sonra, sartlari bukadar zorlamanizin bir anlami yok. Sizin icin en kolay olacak sekilde; emzirmeyi azaltabilirsiniz. Hatta gerekirse de, sizi cok zorluyorsa, kesebilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.