Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak çınlaması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKulak çınlaması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kuzeynep Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 18
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kuzeynep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak çınlaması
    Gönderim Zamanı: 08 Oca 2018 Saat 10:25
Sayın hocam, Aralık 2013 doğumlu kızım iki hafta önce kulak ağrısı, hafif ateş ve öksürük şikayeti oldu illadin 3 gün kullandık ve bal limon içirdim. Okula birgün gitti bir gün gitmedi. İki gece önce göz ağrısından uykudan uyandı ağrıdan uzun süre uyuyamadı. bugun biraz ateşi var sabah baş ağrısı ve kulağında zil sesi (sanırım kulak çınlaması) olduğunu söyledi. Doktora götürmekten çocuktan çok ben korkuyorum birsürü tahlil ve ilaçtan dolayı. Siz ne önerirsiniz grip dışında bir durum olabilir mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118156
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2018 Saat 19:11
Grip
Aynisini uygulayin.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.