|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NnesrinN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haz 2017 Saat 05:58 |
Hocam merhaba,
Kızım 28 aylık. Yaklaşık altı yedi aydır süregelen kabızlık sıkıntımız var. Çok iştahlı bir çocuk değil iki yaşına kadar sadece anne sütü ile beslendi. Şu anda çok az yemek yiyor yediği şeyler sayılıdır, sütü kakaolu içiyor. Fakat kabızlık yaşadığımız için kayısı, armut gibi meyveleri düzenli yedirmeye çalışıyorum. Patates muz yemiyor. Ama haftada iki gün normal yapıyorsa, üçüncü gün muhakkak yapamıyor ve iki üç gün büyük tuvaletini yapamıyor, zorlanıyor ağlıyor. Üçüncü günün sonunda çok katı yapıyor. Ter içinde kalıyor o iki üç gün bizim için çok zor geçiyor hocam sürekli huysuz, huzursuz oluyor. Ne yapmamızı önerirsiniz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konu ile ilgili eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
|
NnesrinN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kusura bakmayın aradım eski mailleri ama kabızlıkla alakalı pek bişey bulamadım o yüzden tekrar yazdım size.Sizi tekrar tekrar yormak istemem tabiki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|