Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bir kac sual(ishal, kusma )
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbir kac sual(ishal, kusma )

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
banu006 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı banu006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bir kac sual(ishal, kusma )
    Gönderim Zamanı: 30 Oca 2017 Saat 22:32
1. Hocam oglum 3.5 yasinda 2 gündür ishal.. kusma 1. Gun vardi bitti ishal devam ediyor..cok halsiz ates 38.6 larda ne tavsiye edersiniz .. gozleri de kizardi atesten mi 
2.diger oglum 10 aylik tırnak dibi iltihabı vardı 2 gun baticon ve antibiyotikli krem sürdum fayda etmedi ilerleyip sismeye devam ettu bugun dr antibiyotik verdi başka türlü gecmez dedi hata mi yapiyorum vermekle
3.hocam oglumu emziriyorum göğüs ucum yara oldu bugun ordan iltihap aktigini gördüm ogluma bir zarari olur mu.. bide oglumun dili yara ondanmi oldu acsba gogsumdeki iltihap

Düzenleyen banu006 - 30 Oca 2017 Saat 22:51
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2017 Saat 19:40
1- Sakin ilac kullanmayin.. Gozleri kusarken, yuzune kan hucum etmesinden, kendiliginden gecer..
Cok gozlerini ellerse, mikrop kaptirabilir, o zaman Tobrased gerekir.
2- Gormeden bilemem, deneyin.
3- Cok emdigi icin yara olur.. Emzirdikten sonra, silin ve Anestol Pomat surun.. Tekrar emzirirken,
SILMEYIN, kremli verin.. Eski mailleri okuyun..
Yukarı Dön
banu006 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı banu006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2017 Saat 21:52
Ý
Yukarı Dön
banu006 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı banu006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2017 Saat 22:04
Yukarı Dön
banu006 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı banu006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2017 Saat 22:10
Hocam malesef parmak 3 4 gunde bu hale geldi dr gittik croxilex 200 antibiyotik verdi dunden bu yana kullaniyoruz bide igneyle iltihabi cikartmaya calistilar.. onun disinda fucidin krem ve baticon la sariyorum çünki agzina aliyor yerlere sürüyor surundugu için.. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2017 Saat 06:45
Kremlerle daha beter olur. SADECE;  Batticon sürüp, sarin...
Yukarı Dön
banu006 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı banu006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2017 Saat 15:09
Hocam antibiyotik kullanmamiza ragmen cogaliyor kafayı yiyecem ne olur yardim edin.. baska dr goturdum perşembeden bu yana duocid 250 iciyor pazartesi kontrol var antibiyotikli igne baslayabiliriz demisti.. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2017 Saat 20:11
Hadisenin oldugu yerde, DAMAR dokusu yokki!!  Verilen antibiyotik oraya nasil etki etsin!!!
Bu doktorlarin hadi bilgileri yok, onu biliyoruz da, hicmi kafalari calismiyor??
Sadece; Batticon surup, sarin.. Kremlerle daha beter ettiniz..
Parmak dokusu, sogan yapisi gibi kat-kattir.. Oyle igne ile filan abse bosalmaz.. Doktorluk, kimlere kalmis!!
Igne de verse, etki etmeyecek, ondan sonra ne yapacak??? Parmagi mi kesip alacak!! Bunlarda her sey beklenir!!
Bu doktorlarla bosuna ugrasiyorsunuz..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.