|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melekduygu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2014 Saat 13:18 |
Kadir hocam merhabalar,
15 yaşındaki yeğenimin, 2 gün süren 39-40 derece civarında ateşi vardı. 3. gün doktora götürdüklerinde size aşağıda göndereceğim tahlil sonucuna göre enfeksiyon kaptığını söylemişler. Tahlil öncesinde minoset ve theraflu-fort kullanmış annesi, tahlil sonrasında da doktor sabah ve akşam olmak üzere serum verdirmiş. bugün akciğer filmi çektiler ve iltihabın ciğerlere indiğini, sol lobun kapalı olduğunu, alt tarafını göremedikleri için iyi bir göğüs uzmanın görmesinde fayda olduğunu söylemiş. bugün göğüs uzmanına gösterecekler ama ben sizin bu konulardaki fikirlerinizi bildiğim için size de sormak istedim. bu arada sanırım 2 senedir aralıklarla olmak üzere sigara da içiyormuş, ayrıca bahar aylarında nükseden alerjik bir durumu da var, o zamanlar ilaçta kullanıyor. bu konu ile ilgili değerli fikirlerinize ihtiyacımız var, çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.
|
|
![]() |
|
melekduygu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
VIRAL enfeksiyon geciriyor....
Rontgeni goremedim ama. Tarif edilen; "Lober Pnomoni" olup zaten buda; "Viral Zaturre'yi " gosterir. Sakin antibiyotik kullanmayin, sadece gunde, 3X1 Perebron surup ile oksurugu arttirmaya calisin. Araliklarla "sicak buhar" uygulanmasida iyi sonuc verir. Bu durumun olusmasina da; Theraflu-Fort sebep OLDU... Her zaman soyluyorum. Oksuruk kesici ilac kullanmayin, basiniza is acarsiniz... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Kadir hocam merhaba tekrardan,
Röntgen filmi ve verilen serumun içeriğini yukardaki gibidir, bugün filmi çeken doçent önceki verilen serumun 2mg (ventolin ve cefridem) a çıkartılarak 2 defa alınmasını ve buna ilaveten laricid antibiyotiğin verilmesini uygun bulmuş. Theraflu-forttan sadece 1 defa aldığını söylediler, ben anneye sizin dediklerinizi ilettim, bu donelere göre görüşlerinizi de belirtebilirseniz çok mutlu olacağım, tekrar teşekkür eder, saygılar sunarım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotiklik bir durum yok, Rontgendeki bu gorunum bile tek basina hadisenin VIRAL oldugunu gosteriyor.
SAKIN: antibiyotik baslamasinlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ağu 2014 Saat 05:12 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
tamam hocam, çok teşekkür ediyorum, saygilar, sevgiler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|