|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2017 Saat 21:40 |
Merhaba hocam.Turkiye de dvit ampul artik recetesiz satilmiyor.aile hekimleri dahi yazamiyor.asiri kullanim sonucu bobreklere zarar verdigi icinmis.biz bu yil recetesiz aldik ictik ama bundan sonra tahlil mi yaptirmamiz gerecek.
Bir de ben bu yil 4 yasindaki kizima kasim sonu icirdim.1 aydir da iki gunde bir multivitamin veriyorum onun icinde de d vitamini varmis.yeni farkettim.surubu kesmelimiyim tesekkurler.
Düzenleyen cemre12 - 07 Şub 2017 Saat 21:57 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde; 1000 uniteyi gecmesin! Oyle ezberden; HER AY icirilse, olacagi bu!! A Turk doktorlari hicbir zaman, bir isi; "Orijinal kaynagindan" okuyarak ogrenmezler..Hep kulaktan dolma, yarim-yamalak isler yaparlar. Yapilacak bir sey yok!! |
|
![]() |
|
*canımkızım* ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı *canımkızım*
Iyi gunler Kadir bey, onceki mesajimda 5 aylik kizimin 3 aylik kontrolunde bingildagi kapandigi icin d vitamini vermeyi kestirdiler demistim. Siz gunde 5 damla vermemi soylemistiniz ona basladim. Gecen gun kemdim icin tahlil yaptirdigimda referans degeri 30-100 olan d vitamini degerim 11.71 cikti. Doktor 15 gun arayla 2 ampul kullanmami soyledi 3 ay sonra yine bakalim dedi. Emziriyorum bi sakincasi olur mu? Ayrica karin bolgemde kizarikliklar oldu dogum sonrasi leke gibi... tahlilde d vitamini disinda t4 biraz dusuk cikti o kadar... tesekkur ederim simdiden size... Bir de Bakirkoy yakinlarinda sizin gibi bizi aydinlatacak bir doktor oneriniz var mi acaba sakincasi olmazsa...acil durumlar icin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dvit3 ampulleri bu sekilde kullanin.. T4'e bos verin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|