|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurecep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2015 Saat 18:20 |
Hocam merhaba
Oğlum 10 ay 22 günlük birkaç gün önce her iki kasığında nohut büyüklüğünde şişlik farkettim bugün aile sağlığı merkezine götürdüm. çocuk doktoruna gösterin idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. bende en yakın hastaneye Balıklı Rum Hastanesine götürdüm Dr hanım önce kasıklarına baktı sonra karnının sağ tarafını sürekli parmaklarıyla kontrol etti karaciğeri 2,5 cm dedi. muayeneden sonra karaciğerinde büyüme var bunun nedenini araştırıcaz dedi. tahlil ve ultrason istiyorum dedi. ama bilgisayardan istek yaptıkları için ne tahlili olduğunu bilmiyorum. cuma olduğu için hepsi ptesiye kaldı hiç bir tahlil yaptıramadım. hocam ne olabilir. çok endişelendim. dr hanımda sağolsun baya asık suratlıydı ne söylediysem ya cvp vermedi yada bakıcaz dedi. Ne olabilir hocam? nereye gitmemi önerirsiniz? Düzenleyen nurecep - 21 Ağu 2015 Saat 18:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- " çocuk doktoruna gösterin idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi "
Ne muhtesem bir Tip ilmi, insanin gozleri yasariyor!!! Boyle salakca bir yorumu da ancak Aile hekimleri yaparlar!!! 2- O "asik suratli" bal gibi biliyor, erkek cocuklarinda IYE olmayacagini ama, sizi boyle, en ucuz tarafindan gondermek istemediginden, bu SAHTEKARLIKLARI yapiyor.. O namussuz hastane, bu sekilde para kazaniyor. O sahtekar yuvasi hastaneden uzak durun. 3- Sakin, hicbir tahlil yaptirmayin ve o 2.5cm Karaciger buyuklugune kanmayin.. Karacigerde bir hastalik olsa, cocukta sarilik gorulur ve idrari "KOla" renginde olurdu.. Esasinda Turkiye dogru durust bir devlet olsa, bu sahtekarlar bu kadar curetkar olamazlar ama, ne yaparsinizki, davulun tokmagi pustlarin elinde.. O sislikleri merak etmeyin, hepsi kendiliginden duzelecek. Karacigerde de bir sey yok.. |
|
![]() |
|
nurecep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|