|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ebru157 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2017 Saat 01:33 |
Kadir bey merhaba 11 aylik(9700 kg 73 cm) kizima yaptirdigimiz kan tahlili sonuclari asagidadir bu sonuclara gore doktor kizimin kansiz oldugunu ferrum baslamizi,bugune kadar kullanmamistik sizce kansizlik durumu varmi kullanmalimiyiz (karsi oldugunuzu biliyorum), gunde tek damla seklinde kullanmis oldugum d vitaminini ocak ayina kadar kullanmamam kesmem gerektigini soyledi sizcede bu degere gore kesmelimiyim? Birde kizimin ekim ayinda baslayan surekli devam eden geniz ve koyu sari renkli burun akintisina istinaden alerjik oldugunu gunde 10 damla olarak zaditen damla kullanmami soyledi gerek varmi emin degilim b12 duzeyi normalmidir sf kullaniyorum balli limon verebilirmiyim degerli bilgilerinize istinaden degerlendirmenizi rica ederim
Wbc 11,19 Rbc 4,69 Hgb 10,7 Hct 31,4 Demir 26,10 Vitamin b12 498,3 Hidroksi vitamin d 56,47 |
|
Ebru
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Persembe gunu , cocuklardaki HGB ve Demir kullanimini anlattim..
Sizde kansizlik yok. D vitamini cok gerekli; gunde 5 DAMLA verilecek, 1 damla da nereden cikti!!! 1 yasindan sonrada, damla bittikten sonra, senede 1 defa 1 ampul Dvit3 icirin. B12 eksikligi, cocuklarla ilgili degildir.. Bir tek cok kati vejeteryan ailelerin, kendileri gibi besledikleri cocuklarinda olabilir. Bir daha sakin, B12 baktirmayin. Once "Megaloblastik Anemi " tesbit edilecek, ancak ondan sonra B12 tahlili istenebilir. Turk cocuk doktorlari boyle bilgilere sahip degillerdir. Bu kadar yanlis bilgilere sahip ve bu kadar aptal bir doktoru cokmu aradiniz??? Cok okumaniz lazim...... Yoksa bu cakallar sizi ve cocugunuzu rezil ederler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|