|
Mantar enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fdmrcn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Saat 38 Dakika önce Saat 01:04 |
Hocam merhabalar 30 yaş bayan emzirme dönemindeyim.
Yaklaşık 8 aydir bacak arası bölgesinde üreyen mantardan çok muzdaribim. 3 farkli doktor tedavisi denedim asla geçmiyor .. en son ketoral şampuan dermorest duo krem hamazinc krem ve zolax tablet 1.5 ay kullandım daha da arttı ve sıçradı kaşınıyor .. lütfen ama lütfen bir çözüm yolu söyleyin bana psikolojimi bozmaya başladı .. teşekkürler şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eczanede %3'lük Borik asitli su (300 ml) hazırlatın ve Trosyd krem alın.
Sabah- akşam tuvaletten sonra bu su ile nemlendirip, kremi sürün.
|
|
![]() |
|
Fdmrcn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamamdır hocam hemen bugün alıp başlıyorum teşekkür ederim birde ne kadar süre kullanayım geçince hemen bırakayım mi bir süre daha devam edeyim mi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|