|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mürur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2017 Saat 20:18 |
Merhaba Kadir Bey
4 buçuk yaşındaki oğlumda bir haftadır geceleri kuru öksürük var.ateş ve halsizlik yok.beslenmesi güzel ama bugün gün boyunca kuru öksürük oğlumu çok rahatsız etti.geçen sene zatürre geçirdi ve dr düzenli olarak levmont çiğneme tableti vermişti.kullanmadım fakat merak ediyorum sizce bi sakıncası var mı?yoksa kullamalımıydık.ben ilaç kullanmamaya direndiğim için bazen abartıyorum galiba çünkü oğlum çok çekti öksürükten..şimdiden teşekkürler değerli bilgileriniz için...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Levmont; Astim ilacidir.. Biliyorsunuz, Turk cocuk doktorlarina gore; Grip diye bir hastalik yoktur, hepsi Astim'dir!! Bu SAHTEKARLARDAN uzak durun... 2- Astim ile ilgili yazilarimi iyi okuyun ve yeni konulan tabloyu iyi inceleyin.. Sakin Turk cocuk doktorlarinin gazina gelmeyin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|