Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zayıfmıı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzayıfmıı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dilek_A Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Konu: zayıfmıı
    Gönderim Zamanı: 26 May 2010 Saat 17:18
kadir bey ,
öncelikle  size  çok teşekkür etmek istiyorum  sayenizde  ilaçsız  hastalıkları  atlatıyoruz. sizin  engin  bilgileriniz  sayesinde aydınlanıyoruz.  Çok yaşayın...

benim sormak istediğim soru  38 aylık  kızım var   kilosu 13,9  civayındaydı  taki  kreşe  başladı hastalandı midesini bozdu derken  bir iki ay içince 12,9  düştü  şuan zayıf görünüyor.. boyu 94 cm civarındaydı bundan bir iki ay önce  kiloda almıyor  bu aralar Cry 
kabızlık sorunu olduğu için  dah çok sebzeli  et  sebze  yemekleri  veriyorum eşimde  bu yüzden kilo almıyor diye bana yükleniyor.. gündee iki bardak süt 1 bardak kadar yoğurt  yiyor.. ama iştahı çok iyi değil kreştede  yemek yediğini  söylüyorlar . kilosu  normalmii   kilo alması için ne yapmamız  gerek..
 eşimde  üstüme gelince  çok üzülüyorum... neticede ben  zayıf olmasını  istermiyim Confused

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2010 Saat 00:11
7Haziran'dan sonra Istanbul'da olacagim, su anda buyume cetvellerim yanimda degil...Tekrar yazin..
Yukarı Dön
Dilek_A Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2010 Saat 13:03
Kadir bey,
Konu hakkında  bilgi verirseniz  çok sevinirim..

yukarda yazmıştım kilosu boyu  normalmii  çok  zayıf görünüyor Unhappy
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2010 Saat 10:29

2cm. boy fazlası var. Kilo 600 gram eksik, Bu şekildeki düşüşler sonra telafi edilebiliyor, süt ağırlıklı besleyin.. sebzelerle, unlu gıdalarla fazla uğraşmayın..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.