|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fundapdr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2018 Saat 21:50 |
![]() |
|
fundapdr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/5DMXj5
|
|
![]() |
|
Hocam merhabalar dün akşam itibariyle 5 yaşındaki oğlumun gövde kol ve bacaklarında döküntüler oluştu.varolan bir gribal enfeksiyonumuz var.döküntüler büyüyüp genişlemeye başladı.İlaç kullanmalımıyım ya da ilaç kullanmak için kaç gün beklemeliyim.teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerjik Urtiker plaklari.. Gunde 1 defa, 1 olcek(5ml) Zyrtec verin... Bu dokuntuleri en cok barsak solucanlari yapar... Bir defada; 2 olcek Andazol surup icirin, 2 hafta sonra tekrarlayin. Bu konuyu okumadan sual sormayin.
|
|
![]() |
|
Sapolun hocam.önceki sualleri okumaya çalıştım.Ev halkı olarak eşim ve ben de içicez.6 aylık bebeğim var ona da içirmem gerekiyor mu ondan emin olamadım.Bir de emziriyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 ayliga gerekmez..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|