Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - GENİZ ETİ VE ALERJİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGENİZ ETİ VE ALERJİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MerveNur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MerveNur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: GENİZ ETİ VE ALERJİ
    Gönderim Zamanı: 29 Oca 2018 Saat 12:37
Hocam merhaba benim kızım 33 aylık ve alerjik bir durumu var dediler zespira ve zatiden kullanıyorum
 .ama burnu yinede tıkalı. kulağında sıvı var dediler damla kullandık biraz kalmış dediler .
şimdide çocuk nefes alamıyor geniz eti dediler ama doktor geniz etini göremedim dedi 
geçebilir de geçmeyebilir de ameliyat dedi geçmezse bademciklerde olabilir dedi napacağımı şaşırdım 
çocuğun burnu tıkalı nefes alamıyor iyice
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118000
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2018 Saat 19:14
Birde TELEFON acsa idiniz.... Sual sormadik yer birakmamissiniz!!!!
Bir daha bu sacmaligi yaparsaniz, hicbir sualinize cevap alamazsiniz...

Mail atmissiniz, Ozel den sormussunuz, birde Forumdan soruyorsunuz!!!!  Insaf...  

Olmayan bobregin; NE TEDAVISI OLABILIR!!!!!!! Sacmaliyorlar!!!!  Sakin bu is icin 5 kurus bile harcamayin!!! 
Bir defa sizi kandirdilarmi, devamli ; yok kontrol, yok idrar tahlili, caninizi cikarirlar ve yapilanlarinda bir kurusluk hayri yoktur. 

SAKIN: Zaditen ve Zespira'yi kullanmayin.. Biri allerji, digeri Astim ilaci.. Temelde, her ikiside ALLERJI ilaci..
Bu sahtekarlar kasten bu ilaclari erken cagda baslarlarki, cocuk devamli hasta olsun!!! 
Bir dusunun bakalim..... 32 ay boyunca cocuk devamli allerjik reaksiyonlar yasiyor, AMA HIC GRIP OLMUYOR!!!!!! 
Bu assagilik sahtekarlar, her Grip durumuna; Astim veya Allerji derler.. 

32 aylik bir cocukta, GENIZ ETI OLMAZ....  Neyi alacaklar???  Daha bademcikler bile gelismemistir.. 

Bunlar o kadar PUST doktorlardir ki,  32 aylik bir cocuga, bicak vurmaktan bile cekinmezler.. Allah bunlari bir carpacak, gorecekler gunlerini!!
Cocugunuzun bu "kronik" durumu tamamen aldigi ilaclara baglidir.. Butun ilaclari COPE ATIN... 
Sadece; oksuruk olursa, "Limonlu bal",  burnu tikanirsa; Serum fiz damlatin ve basucuna 2 damla ColdMix damlatin... 
Sakin bu sahtekar doktorlara gitmeyin...

< anneoluncaanladim.com >  sitesinde sizin gibi aldatilmis pek cok ailelerin hikayeleri vardir.. Onlari lutfen cok iyi okuyun..
Okuyun ve ogrenin, Turk cocuk doktorlarinin ne kadar REZIL olduklarini... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.