|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MerveNur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2018 Saat 12:37 |
Hocam merhaba benim kızım 33 aylık ve alerjik bir durumu var dediler zespira ve zatiden kullanıyorum
.ama burnu yinede tıkalı. kulağında sıvı var dediler damla kullandık biraz kalmış dediler . şimdide çocuk nefes alamıyor geniz eti dediler ama doktor geniz etini göremedim dedi geçebilir de geçmeyebilir de ameliyat dedi geçmezse bademciklerde olabilir dedi napacağımı şaşırdım
çocuğun burnu tıkalı nefes alamıyor iyice |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde TELEFON acsa idiniz.... Sual sormadik yer birakmamissiniz!!!! Bir daha bu sacmaligi yaparsaniz, hicbir sualinize cevap alamazsiniz... Mail atmissiniz, Ozel den sormussunuz, birde Forumdan soruyorsunuz!!!! Insaf... Olmayan bobregin; NE TEDAVISI OLABILIR!!!!!!! Sacmaliyorlar!!!! Sakin bu is icin 5 kurus bile harcamayin!!! Bir defa sizi kandirdilarmi, devamli ; yok kontrol, yok idrar tahlili, caninizi cikarirlar ve yapilanlarinda bir kurusluk hayri yoktur. SAKIN: Zaditen ve Zespira'yi kullanmayin.. Biri allerji, digeri Astim ilaci.. Temelde, her ikiside ALLERJI ilaci.. Bu sahtekarlar kasten bu ilaclari erken cagda baslarlarki, cocuk devamli hasta olsun!!! Bir dusunun bakalim..... 32 ay boyunca cocuk devamli allerjik reaksiyonlar yasiyor, AMA HIC GRIP OLMUYOR!!!!!! Bu assagilik sahtekarlar, her Grip durumuna; Astim veya Allerji derler.. 32 aylik bir cocukta, GENIZ ETI OLMAZ.... Neyi alacaklar??? Daha bademcikler bile gelismemistir.. Bunlar o kadar PUST doktorlardir ki, 32 aylik bir cocuga, bicak vurmaktan bile cekinmezler.. Allah bunlari bir carpacak, gorecekler gunlerini!! Cocugunuzun bu "kronik" durumu tamamen aldigi ilaclara baglidir.. Butun ilaclari COPE ATIN... Sadece; oksuruk olursa, "Limonlu bal", burnu tikanirsa; Serum fiz damlatin ve basucuna 2 damla ColdMix damlatin... Sakin bu sahtekar doktorlara gitmeyin... < anneoluncaanladim.com > sitesinde sizin gibi aldatilmis pek cok ailelerin hikayeleri vardir.. Onlari lutfen cok iyi okuyun.. Okuyun ve ogrenin, Turk cocuk doktorlarinin ne kadar REZIL olduklarini... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|