|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hayat.yns ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayat.yns
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ara 2017 Saat 22:10 |
Hocam iyi akşamlar, Benim 40 günlük kız bebeğimin poposunda, yüzünde,başında ve kulak arkasında küçük kırmızı sivilceler çıktı ayrıca balgamlı öksürük ve burun tıkanıklığıda var. Çocuk doktoruna götürdüğümüzde test yapılmadan inek sütü alerjisi dendi. Anne sütüne takviye olarak mama da veriyorum, SMA mama kullanıyordum doktor onu değiştirip APTAMİL pregomin AS kullanmamı ve benimde süt proteini içeren hiçbir gıdayı tüketmemem gerektiğini söyledi. Kızımın yüzündeki kırmızı sivilceler doğduğundan beri var ve çıkıp kendiliğinden yok olup tekrar çıkıyorlar., siz ne düşünüyorsunuz sizce ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk cocuk doktorlari; "Kargadan baska kus, Allerji'den baska hastalik ismi bilmezler".... Tarif ettiginiz dokuntuler; bebegi asiri sicak tutmaniza bagli isilik dokuntuleridir. Her gun banyo yaptirin ve serin tutun.. Kendiliginden kaybolduklarini goreceksiniz. Sakin diyet falan yapmayin.. Eger; yapabilirseniz, SAF anne sutu verin. Kendinize baska bir cocuk doktoru bulun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|