|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2016 Saat 20:41 |
Hocam merhaba
Öncelikle hoşgeldiniz,annem size saygılarını sunmamı istedi. 2 aylık oğlum 10 gündür mukuslukaka yapıyor 3 gündürde yeşil renk, Bugün 2. Ay kontrolü vardı doktoru dizanteri ya da süt ürünlerine duyarlılığı olabileceğini söyledi,ancak kan olmadığı için çok önemsemedi sadece ihtimalleri söyledi,Bu arada doğduğundan beri kusan bir bebek bu ara sanki arttı doktoru 6. Aya kadar normal dedi fazla kusması (miktar olarak)3 günü geçerse o zaman hastalık sebebi olabilir ama her emmeden sonra kusması normal fizyolojik reflü geçer dedi..Oğlum 3555 kg 52 cm doğdu,Şu an 70 günlük 6290 kg 61.5 cm kafa çapı 41 sadece anne sütü alıyor doktoru gelişimin beğendi yeşil ve mukuslu kaka çok emmekten olur mu dedim olmaz dedi,ben çok sebze yiyorum 3 gündürondan yeşil olur mu dedim ona da olmaz dedi,sizce ne yapayım hocam gaita testine gerek var mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oglunuz; 3,5 aylik kilosunda...
Boyle anormal derecede fazla beslenen hastalarda bu sekilde sikayetler olur. hastalik olsa; degil kilo almak, kilo eksigi olurdu. Doktorunuzun; hic bir halttan haberi yok.. Turk doktorlari daima her farkli durum icin hastalik uydurmayi ve hastayi yolmayi cok iyi bilirler. Az besleyin, hemen duzelecektir. SAKIN o cahilin sacmaliklarina kanip, diyet filan yapmayin.. |
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Umut001 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam benim bir aylık kızım var şuan 3800 doğdu kalça ve göz muayenesine gitmiştim rasgele kızım 12 15 kaka yapıyor sulu normal mi dedim doktora asla dedi 7-8 Max dedi nidazol bactrim verdi günde iki defa yarım ölçek.eve geldim yeğenim alt katta ama ishalmiş kaka tahlili yapmış dizanteri çıkmış o.bende korktum eve yakın tıp merkezine kaka yapınca 15 dk da yetiştirdim.ve amip dizanteri kist dendi.korktum drmu aradım ben zaten tahmin ettim ilacı verdim kullan geçmezse iğne verecem dedi.bugün 3.günümüz ve kaka sayısı 11-10 şuan sulu hardal sarı _sarı tonları.ve mesela gece anne sütü içiyor hiç altına yapmıyor şükür sabahları genelde ısırarak yapıyor açıyorum iki üç dk sonra tekrar yapıyor bi üçüncü tekrar yapıyor. Üç kaka mı saymalıyım bunu tek kaka mı acaba. Çıkmazdayım ve sadece 500 almıştı 23 günlükken 1 ay olunca almamış tı.kilo alımı durdu gibi. Su takviyesi elma suyu takviyesi ve çay veriyorum Dr demişti.durum bu umarım güzel şeyler duyarım sizden.bir aylık bebek kaka sayısı kaç olursa anormallik.teşekkürler şimdiden hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|