Sevgili Kadir bey;
Bir diger sorum da kendi kizimla ilgili.Sizin tavsiyelerinizle anne sutune halen devam ediyoruz. 1yasa kadar %7lerde olan gelisim persentili yavas yavas soylediginiz gibi %25lere cikti alhamdulillah.Boyu 83cm civari kilo ise 11.500 civari.
Her sabah 1 rafadan yumurta; yemezse sutune katiyorum.Gunde 600ml bazen uzeri sut tuketiyoruz.Su sicak sut soguk dediginiz gibi. Hele yazin soguk sutu cok daha kolay iciyor. Oglenleri de kirmizi et vermeye calisiyorum.Yok ise extra bir yumurta veya ton baligi takviye ediyorum. Ancak sutle yeterince doydugu icin oturup ogun seklinde yemek yemiyoruz henuz. Ayrica gece 2-3 ve gunduz 2 kere gibi azar azar da olsa anne sutu devam... Meyve, meyve suyu ceviz,badem tuketiyor azar azar.Karbonhidrat fakir besleniyoruz.Tum agirlik sutte.Peynir, ayran vs de seviyor.Sut tuketimi ogunlu duzenli yemesine engel oluyor. Anne sutunu kesene kadar boyle gitsin mi, yoksa ogun seklinde yemesi icin degisik bir duzene geceyim mi?
Bu arada yakinda anne sutunu ve gece sutunu de kesmeyi dusunuyorum.ama aksam yemegi yemedigi icin bunu nasil basaracagimi da bilmiyorum..?
Tesekkurler