|
Tonsilit mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haticedmrky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 40 Dakika önce Saat 17:12 |
https://hizliresim.com/mootp0t
Kadir hocam iyi günler oğlum 9 yas 35 kilo Perşembe günü usumeyle başlayan ateş cuma günü boğaz ağrısına çevirdi ve yutkunma zorluğu başladı ateş 37-38 civarındaydı cuma akşam doktora hoturdugumde augmentin 400 mg şurup verdi ve tonsilit olduğunu söyledi halsizlik mevcut baş ağrısı ve iştahsızlık var cumartesi, Pazar sabah bir kere kusunca tekrar hastaneye götürdüm ve tahlil yaptırdım anyibiotige devam etmemi söylediler ve sonuclarida yukarıya ekledim resimleri ateşin yanında ağız kokusu ve dilde pas da mevcut olduğu için antibiotik verdim yanında calpol plus da verdim fakat bugün 3.gun hala ateş devam ediyor halsizlik hastane de serumda takıldı susuz kalmış dedi doktor ama baya su iciriyirum aslında ama halsizlik devam ediyor tedaviye devam edeyim mi hocam kaç gün daha bu şekilde sürer acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik Türk doktorları!!!
1- Asla Grip teşhis etmezler! 2- Etmedikleri için de Gripler dahil, bütün viral enfeksiyonlarda WBC'nin düşük olduğunu bilmezler. 3- Dili pembe ise; Viral enfeksiyondur! Sakın çocuk doktorlarına kanmayın. 4- Virüsleri bilmedikleri gibi; Monositlerin YÜKSEK olduğu Enfeksiyöz Mononükleoz hastalığını da bilmezler. Bu hastalıkta ateş; 5-7 gün sürebilir. Bu şarlatanlara; "ateş düşmedi" diye tekrar giderseniz, sırf çeneniz kapansın diye 5 veya 10 antibiyotik iğnesi verirler. Hele bir de özel hastane ise, YATIRIRLAR! BU HASTALIK ZARARSIZ BİR HASTALIKTIR. Sakın Türk doktorlarının ; "Lenfoma yapar" zırvalıklarına kanmayın. Yazarlar kısmından, bu hastalığın farklı bir türü olan: "Alice in Wanderland Sendromu" makalemi okuyun.
|
|
![]() |
|
Haticedmrky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Hocam dili Pembe değil ağız kokusu ve dil üstü pas tabakası mevcut hocam anyibiotige devam edeyim mi birde geçen sene de olmuştu bu şekilde bu hastalığa sebep nedir aldığı bir mikroptan kaynaklı vücudun ateşe verdiği bir tepki mi normalde antibiotik kullandığında çok çabuk etkisini görürdük ilk dozda hemen ateş kesilir ve duzelirdi bu sefer hiçbir şekilde fayda etmedi ama dilde pas ve ağız kokusu ateş var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dilinin resmini gönderin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|