|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2014 Saat 20:43 |
Günaydın hocam,
13 yaşında ,64 kg, 1.65 boyunda kızım 2 gündür ensesinin tam üst kısmındaki baş bölgesinin çok ağırdığını( çekiçle vuruyorlarmış gibi) söylüyor.az evvel iki ölçek calpol verdim. 2) yazdan beri yattığı yerden kalkışlarda başının döndüğünüve gözünün karardığını söylüyordu. Bu konuda size yazmıştım siz ani kalkışlarda olabilir demiştiniz ,üstüne düşmedim. Tansiyon yüksekliği ,olabilir mi? Tahlil gerekirse ,hangisi olur? Teog sınavlarını hazırlık koşuşturmacamız var.okul,dershane,özel ders.onun dışında spor vs. Yapmıyor. Yardımlar için çok teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tansiyon yuksekligi degil, DUSUKLUGU yapar...
Tabii birde ustune imtahan stresi binerse, daha kotu olur. Beslenmesine ve uykularina dikkat etsin, yoksa butun emekleri HEBA OLUR... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|