|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam..KF hastalarında yüksek cıkmazmı bu degerler hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Terle tuz kaybettiklerinden; YUKSEK DEGIL, DUSUK CIKAR, ama manidar degildir.. Tek basina teshis bunlarla konulamaz.
|
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
Anladım hocam..elimde tesadüf daha önce böle yapılmış bir test buldum da..bir cok test yapilmis zamanında onların içindeydi..Normal sınırlar içinde zaten.teşhis koymak için değilde hani belki hiç şüphe dahi etmemek için bir yol gösterirmi diye merak etmiştim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tek teshis yolu:
1- Bu konuda bilgili bir doktora rast geleceksiniz, (artik Turkiye'de cok zor) 2- Yada sizin gibi uyanik anneler oacak.. 3- Butun bunlardan sonra da; "Ter Test" (+) olacak, ancak oyle!! Benden habersiz is yapmayin... |
|
![]() |
|
Yok hocam Allah razı olsun sizden..Size danışmadan adım atmıyorum zaten..en dogru bilgileri Sizden alıyoruz..Siz ter testine gerek yok demiştiniz zaten daha önce gelişme Geriliği olmadıgı için.. Hocam peki Son olarak genelde hangi yaşlarda kendini belli eder? Yani bebekken mi anlayabiliriz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bebekken bile (anlayan doktora rast gelirseniz) teshis edilir.
Sarisin, acik tenli bebek olacak, cok sik solunum yolu hastaligi gecirecek, derisi tuzlu olacak... Ondan sonra; Ter Testi ile teshis konulur.. |
|
![]() |
|
Hocam peki neden sarışın cocuklar?? Kafkas ırkından daha sık oldugunu okumuştum sanki o nedenle mi? Bende eşimde Gürcü asıllıyız yani 93 Harbinde gelmiş atalarımız..eşimde oğlumda sarışın..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilinmiyor.. Kromozomlarla ilgili. Bazi Kistik fibrosislilerde, kromozomlarinda farklilar olabiliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|