|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2009 Saat 20:12 |
Oğlumun ön adını genelde kullanmıyoruz…İsmini soranlara da ilk önce “İlber” diyorum. Uzun olduğu için gerçekten özür dilerim. Düzenleyen meryem - 26 May 2009 Saat 20:14 |
|
![]() |
|
özlemmestçioğlu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1320 |
![]() |
isimler bazen aile çok sevse de çocuklar için üzücü olabiliyor. diğer çocuklar dalga geçebiliyor,alay konusu olabiliyorlar. bu isim de oğlunuza sorun yaratabilir. isimine yakın bir isim kullanmak veya her iki ismini beraber kullanarak bu sakıncaları giderebilirsiniz
|
|
özlem
|
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
özlem hanım teşekkürler
bu sorunumu sizinle paylaştıktan sonra sitemizdeki bir çok anne yaşadıkları deneyimleri ve fikirlerini özelden ilettiler.arkadaşlarıma burdan tekrar teşekkürediyorum. oğlumun ismini öyle severek kullanıyorum ki...kalbim değiştirmeye yanaşmıyor...sizin de önerinizi destek olarak kabul edip oğlumun iki ismini birden hatta çoğu zaman ilk ismi olan ALİ yi daha sık kullanmaya başladık. geçenlerde okuluma götürdüm..öğrencilerim onun ismini ali olarak bildi ve seslendi ...bizimki de hiç yabancılık çekmedi..eve dönüşte ali demeye çalışıyordu...ve dönüp bakıyor ali dendiğinde..bu olay da beni, ali ismini kullanmamda cesaretlendirdi... okul ve diğer yaşantısında kendisi istediği ismini kullanabilir ne de olsa... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|