Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sarılık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSarılık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10040
Mesajın Direkt Linki Konu: Sarılık
    Gönderim Zamanı: 24 Oca 2011 Saat 18:24
Hocam  27 günlük oğlum    doğumundan   2-3 gün sonra sarılıktan dolayı  fototerapi gördü. Hastane çıkışımızda 9 a inmişti. Sonra 11 oldu sonra tekrar 9 a indi. DR.muz  10 gün sonra ölçelim dedi. 10 gün sonra  yani bugün gittik hala 9  ..ConfusedConfused Tekrar  10 gün sonra bakalım dedi. 
Bu durum  normal mi? Evde bizim yapabileceğimiz birşey var mı?  Tekrar hastaneye gidip ışn vermek istemiyorum..
Ayrıca çok gazımız var.Sizin videonuzu izledim  gösterdiğiniz  şekilde gaz çıkarmayıda denedim yinede çok zor çıkarıyo....
Gaz içinde Zinko   bitkisel damla kullanabilirsiniz dediler...Kullanalım mı?
teşekürler..
Saygılar..
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117976
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2011 Saat 10:55
Bilirubin seviyesinde, bir defa düşme tesbit edildikten sonra tekrar tekrar kan alınması, kurcalanması, çocuğa karşı insafsızlık veya cahillikten başka bir şey değildir. Ayrıcada, Fototerapi için en az 17 mg/dl yi geçmesi lazım.. 9-10 seviyelerde fototerapi filan uygulanmaz... Sahtekarlığa girer.. Gaz için benim dediklerimi yapın. Bu iş için matah bir ilaç varsa, niye Sezaryenden sonra kadınları kaldırıp yürütüyorlar???? Bu ilaçları verselerya!!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.