|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dediginiz gibi ishal başlamış be hala
kusma devam ediyor.arkadaşım tahlil sonlarını görmek istemiş ama vermemişler |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Hocam bu dediginiz hastaliga karşı
yapılan aşıyı ben yaptiramadim hemsire yada dr bana bu konuyla bilgi vermedi Ben bu virusu kapmistim çok zor gecmisti(disarda balık yemsti)eşim ben ve kızım yedik ama.eşim çok çabuk düzelmişti kizama birşey olmamıştı ben çok kötü atlatmistim.acaba hocam kızım bu aşıyı olmadı bir sorun olur mu eğer böyle bir virusu kapmış olsaydı tekrar o virüs vucuda girince kızım kolay atlatır miydi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 hafta surecek.. Sadece "su kaybi" ni onleyin, baska bir tedavisi yoktur. SAKIN!!! verilen/verilecek; hicbir ilaci kullanmayin.
Rotavirus asisinin ilk dozuna; 3.5 aydan evvel baslanmak zorunlugu vardir. Rotavirusunun, agir hastalik yapan (bilinen) 5 cesidi vardir... 5 defa Rotavirus enfeksiyonu olabilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Kas 2014 Saat 21:39 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Teşekkürler hocam
Biz kızımiza bu aşıyı yaptiramadik hocam aşıların kayıtlarını tutun demissiniz bize bir bilgi vermiyorlar ki bildiklerinide sanmıyorum nasıl yapacağız bilmiyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En azindan TARIH yazin.. Birde, ya kutusunu isteyin, yada markasini sorun ve kayd edin..
Cocugunuz, Liseden sonra, Dis ulkelere okumaya gidecegi zaman, size KOK SOKTURURLER... Ya asilarin yapildigini ispatlarsiniz, yada cocugunuz, bir ton asiyi YENIDEN olur... Devletin kerizliginin ceremesini; niye halk cekiyor anlamiyorum... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Kas 2014 Saat 22:20 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
hocam tarihleri ve yapılan aşıları tutuyorum
teşekkür ederim.18.ayda aşımız olacak eğer alabilirsem yaptıkları aşı markalarını not alacam çok teşekkürler |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Hocam birde bu yaş hesaplama konusu
Kafamı karıştırıyor:(şimdi benim kizim 16/10/2013 doğumlu ben zymafluor'u Günde 1 tane veriyorum acaba doğru mu? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
16.10.2013: 1 yasina girdi
16.10.2014: 1 yasi bitti, iki yasina girdi 16.10.2015; 2 yasi bitecek, ondan sonra; 2 tablet Zymafluor alacak. Ilk "Dogum Gunu" pastasina, 1 mummu koyarsiniz, 2 mummu??? Mum sayisi, biten yaslari gosterir... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|