Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - üc aylik kizim altdudagini emiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuüc aylik kizim altdudagini emiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cansew Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 220
Mesajın Direkt Linki Konu: üc aylik kizim altdudagini emiyor
    Gönderim Zamanı: 05 May 2009 Saat 01:43
selam arkadaslar kizim yalanci meme almiyor ama zaman zaman elini yumruk yaparak yaliyor.
bugün farketim ki alt dudagini da emmeye basladi acaba sizce bu gecici mi yoksa aliskanlik yaparmiQuestion
Acaba endise duymalimiyimQuestion
Allah herkesin gönlüne göre versin...
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2009 Saat 01:48

gecıcı bır durumdur telas etmene gerek yok emzık alamdıgı ıcın bu tur reflexler yapabılır.bırde emzırdıgınde doymuyor olabılır.benım kızımda oglumda acıktıklarında böle yaparlardı. yumruklarını agzına goturup cok cok.emmeye baslarlardı.önce bebegının doydugundan emın ol .bunlar dogal surecler KizBebek 

Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2009 Saat 10:11
Benimki de yapardı canım. Emme güdüsünü böyle tatmin ediyor ama ben emzik vermiştim.Embarrassed Çok önemli değildir canım.Smile
Yukarı Dön
özgem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2009 Saat 13:19
alt dudağını emmesi diş çıkarma belirtileri arasında diye okumuştum ama 3 aylık bebek için geçerli değildir sanırım Question benim kızımda 6 aylıkken emmeye başladı alt dudağını ve 1 ay sonra alt iki dişi çıktı , şimdi arasıra yine yapıyor üst dişler çıkacak sanıyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.