Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımı yataktan düşürdüm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızımı yataktan düşürdüm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifeylülbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2009 Saat 14:09
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum annemin yanındayım 1 senedi yatağa bağımlı bir yandan anneme bir yandan elif eylül le bakmaya çalışıyorum yazdıklarınız okudum ama ancak zaman bulup yazabiliyorum içimi rahatlattınız çok sağolun iyiki varsınız......

Yukarı Dön
Derem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2009 Saat 15:16

çok geçmiş olsun. ama kendini üzme derim çünkü ne kadar dikkat edersen et oluyor böyle şeyler. oğlum benim de yataktan düşmüştü. döne döne oynarken kafasını vitrinin kafasına çarptı. geçen yaz kafasına salıncak geldi kocamann oldu alnı. şimdide kızım 1 yaşına girecek neredeyse, geçen hafta yataktan düştü o da. yatağının çevresine eşim ilave birşeyler yaptı ince çıtalarla geçici olarak.

tabi ki dikkat edeceğiz herşeyine ama malesef engel olamıyoruz bazı şeylere ve bööyle böyyle büyüyorlar....

Meleklerimin bir gülüşü herşeye değer...
Yukarı Dön
gul_gunes Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2009 Saat 15:25
Orjinalini yazan: elifeylülbebek elifeylülbebek Yazdı:

anneme bakmak için ist.la geldim bugün kızım annemin yatağında yatıyordu birden bir gürültü duyduk peşine ağlama sesi  gittiğimde kızım yerdeydi kapıyı bile zorla açtım canım yavrum nasıl içini çeke çeke ağladı daha evvelde çek yattan düşürmüştüm üfff çok üzgünüm moralim çok bozuk hep benim suçum nasıl anneyim ben.... keşke ben merdivenlerden düşseydim de yavruma bişey olmasaydı sonradan sol gözünün altı kanlandı dr.beye yazdım ama eski mailleri okuyun demiş zaten okumuştum gözünün kanlanması beni korkuttu onun içinde bişey dememiş yada ben anlatamamışım başınıza böyle bişey geldimi arkadaşlar...yardımcı olursanız sevinirim....

ben biryere gittiğim zaman oğlumu muhakkak yerde yatırırım. böyle durumlarda siz de yerde yatırın.

Yukarı Dön
türkiş Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 643
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2009 Saat 17:40

canım bizde düşe kalka büyüdük sen kötü anne olmuosun inan bana çocuğu düşürdün diye..ben bebekken günde düşermişim annem bana bakamadığındamı düşüyomuşum sanki...öyle düşünme lütfen..allah beterinden esirgesin kuzularımızıı...

iyiki varsınız aşkım ve dünya güzeli oğluşumm
Yukarı Dön
gül28 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 59
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2009 Saat 17:59
canım benım oglum 15 aylık ıkı uc kere cekyattan dustu.
ne demışler bebekler duse kalka buyuyor..
ama ben uyurken mutlaka kendı yatagına koyuyorum uyku halı ne olur olmaz dıye...

gecmış olsun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.