|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tatilde oldugumu yazmistim....... Su anda nasil oldu???
|
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusura bakmayın hocam ben tatil mesajını geç görmüştüm . :(
Elecon Pomatı 4 gün kullandım, 4. günün sonunda kızımın yüzü pürüzsüzdü, tamamen iyileşti. Sonra grip oldu, sizin yöntemlerinizle atlattık sayılır gribi.. Ama yüzünde bugün gözünün altında sertleşme fark ettim, hafif de kızarıklık var belli belirsiz. Kızımı mümkün mertebe hergün banyo yaptırıyorum, nemlendirmeye dikkat ediyorum. Teri ile uyumsuz teni var demiştiniz, terletmiyorum kızımı, evimiz de sıcak değil. Çocuk tabii, gün içinde oynuyor zıplıyor. Hocam tavsiyenize ihtiyacım var, yüzünün ilk durum gibi kötü olmaması için ne öneririsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Terletmeyin. 2- Grip esnasinda, gozde yanma-batma olur, kasiyarak goz ve goz kapaginda tahris yapabilir. 3- Her terlediginde, en azindan, yuzunu bir yikayin.
|
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
Teşekkürler hocam söylediklerinize dikkat edeceğim. Şimdiki kızarıklık eski çıkan bölgeden yeniden başladı, dediğiniz gibi tahriş oldu belki. Yeniden Elocon mu süreyim, krem kortizonlu, devamlı kullanmak sakıncalı mı?
Bi de hocam atopik dermatit tamamen iyileşmeyen bir durum mu? Kızım 22 aylık 1 aydır bu durum var. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz hic; "Atopik dermatit'li" eriskin gordunuzmu?? Terletmeyin, gormezsiniz. Elocon'u anlattigim sekilde kullanin... Yogurt surer gibi surmeyin.
|
|
![]() |
|
Hocam o kadar bilgi kirliliği var ki benim de iyice kafam karıştı. Halasında da ( 30 yaşında ) buna benzer bir durum varmış, o da boyuna nemlendirici kullanıyor, eşimde de saç derisinde ve yüzde zaman zaman kuruma oluyor.Banyo ile rahatlıyorlar. İnternetteki atopik dermatitle ilgili o kadar çok bilgi var ki. Gıda alerjisinden, kullandığı deterjana kadar ayrıntı yazıyor. Burda da baktım hep. Sizi takip ediyor güveniyor o yüzden soruyorum.
Eloconu çok ince sürmüştüm öncekinde, 1 hafta geçti tekrar etti, bu defa terletmedim evde tek tişört geziyor.
Teşekkür ederim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|