Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dilde ve boğazda beyazlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdilde ve boğazda beyazlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sarp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Konu: dilde ve boğazda beyazlık
    Gönderim Zamanı: 02 May 2009 Saat 11:33
merhaba dr bey
oğlumun dilinde 2gündür beyazlık var.ben önce mama emmişti onun kalıntısı zannettim.su falan verdim geçmedi.sonra ağlarken ağzında boğazına yakın yerlerde boğazında gibi beyazlıkların olduğunu gördüm.beyazlıkların etrafında kızarıklık yok.dün bebeğimde huysuzluk yoktu bugünde yok gibi ama sabah çok ağladı.biberon emmedi acaba ağzı acıyor mu ?bu beyazlıklar nedir nasıl geçer?
oğlum arada öksürüyor ama hırıltısı yok zaten yalandan öksürüyor gibi evde 2-3 aydır herkes öksürdüğü için yalandan yapıyor gibi ama hasta olabilir mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117971
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2009 Saat 16:25
Yaşı belirtilmemiş, eğer 1 aydan küçükse, "Pamukçuk" olabilir. Büyükse olamaz. Eğer boğaz iltihabından dolayı olsa idi, yüksek ateşi olacaktı, eğer ishal de değilse, hiç önemi yoktur.  
Yukarı Dön
sarp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2009 Saat 21:26
dr bey oğlum bir kaç gün sonra 7 ayını dolduracak.burnu akmaya basladı.ağzındanda  su akıyor.ateşi de var.ve huzursuz ishal değil
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117971
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2009 Saat 09:48
Muhtemelen, "antibiyotik" kullanmanızı gerektirecek bir boğaz enfeksiyonu var.Bir doktorun görmesi iyi olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.