|
Can tiop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mavimavi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Saat 43 Dakika önce Saat 13:14 |
Hocam dün bir habere göre ticaret bakanlığı zıplayan top can top aşırı kimyasal olduğu için toplattirmis bizde iki yıldan fazladır bu top var ve kızım sürekli oynadı şuan 6 yaşında girecek çok endişeliyim sürekli oynadığı için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk defa duyuyorum... Hiçbir bilgim yok!
|
|
![]() |
|
Mavimavi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam burada okuyan aileler bakabilirler ....iki yıl gibi bu topa temas eden çougum için yapılacak birşey var mı benim evdekini kimyasal atık olarak imha ettim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İçeriğini bilmiyorum.
Sinir sisteminiz sağlam ve dayanıklı ise, bakanlığa sormayı deneyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
☹️
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|