|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GKGSSG ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2016 Saat 18:59 |
Mrhb kadir bey.oncelikle basiniz sag olsun.3 bucuk yasinda 15 kilo ve 100 cm boyunda bir kizim var.ilk olarak yaklasik 1 ay once basim agriyor dedi.bende kendi kendime sen bas agrisini nerden biliyorsun dedim.sonra 6 yasindaki abisi grip oldugunda basi agrimisti ve masaj yapmistim.ondan etkilenmis olabilr diye dusunerek onemsemedim.sonra 4-5 gunde bir basim agriyo demeye basladi.gozlemlerim kisa sureli gecici olgu yonunde.cunku bir sure sonra sordugumda gecti cevabini aliyordm.ancak iki gundur basim agriyo diyerek uyanmalar basladi.bugunde annemde uyumak icin basini yastiga koyarken agridigini soylemis.ciddeye almalimiyim.doktora gotursem gerekligereksiz testlerle kizimi yipratmak istemiyorum.dikkat etmem gereken bir sey var mi?tskler.kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muayene edilmesi gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|