Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - süt, kabızlık ve aktivia
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsüt, kabızlık ve aktivia

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
waterhardeningsteel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: süt, kabızlık ve aktivia
    Gönderim Zamanı: 24 Şub 2010 Saat 12:57
Sayın Hocam
Kızım 26 aylık, ara sıra bir bardak süt içerdi , sizi okuduktan sonra günde iki bardak günlük süt içirmeye başladım .(daha fazla içiremiyorum çok sevmiyor) Süt kızımda kabızlık yapıyor , kakası çıkarken canı yandığı için de bu sefer uzun süre problem yaşıyoruz. Yine aynı durum başladı ve ben sütü yine kesmek zorunda kaldım. Sütün içine zeytinyağı katmak istedim ama biberon kulanmadıpı için yapı görüyor ve asla içmiyor. yalnız sabahları aç karnına bir çorba kaşığı zeytinyağı veriyorum onu sorunsuz içiyor.
Süt içtiği dönemde kızım normale göre çok daha fazla uzadı. çok memnundum içmeye devam etmesini istiyorum ama bağırsak düzenleyici şuruplar kullanmasını istemiyorum. Babam yıllarca magnesium ct. kullandı ben ona aktivia yogurt kullanarak yogurt mayaladım ve o süre içinde hergün sorunsuz tuvalate çıkmıştı ilaçsız. Kızıma da aynı ygurdu maya olarak kullanarak yogurt yapsam yedirsem , sütün kabızlık etkisini yok eder mi? Activia yogurt yemenin çocuğa bir zararı olur mu ?
Teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2010 Saat 21:43
Hiçbir sakıncası yoktur, ertesi günkü kaka kıvamına göre verdiğiniz "Activa" miktarını ayarlayın...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.