Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Okul Fobisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumOkul Fobisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Cerendy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: Okul Fobisi
    Gönderim Zamanı: 20 Oca 2010 Saat 11:52
merhaba,
4 yaşındaki kızımı busene kreşe vermeye niyetlendik.ilk 3 gün 2 şer saat kaldık bende sınıfta onunla birlikteydim.Ama birtürlü adapta olamadı sürekli gözü bendeydi.öğretmenleri bırakıp gitmemi daha kolay alışacağını söylediler.bırakıp gittim.birazağlayıp sustu dediler ama uzun süre ağladığı gözlerinden beliydi.6. günde geçirdiğim ciddi bir rahatsızlık sonucu hastanede yatmam gerkti.ve bu dönemde kreşten aldık.Şimdi ise kesinlikle okul lafını ettirmiyor.eylül ayında tekrar vermeyi düşünüyorum.ama hayır diyor başka bişey demiyor.okula gitmesinin gerekliliğinden bahsettiğimde ağlamaklı gibi oluyor.okula giden arkadaşlarını örnek veriyorum ama hiç oralı değil.ben çalışan bir anneyim.kızıma babnesi bakıyor.ama artık sadece bakılmak yerine eğitimi içinde bişeyler yapmak adına kreşe göndermeyi istiyorum ama bu konuyu nasıl çözeceğim bilmiyorum. 
Önerilerinize çok ihtiyacım var.şimdiden tşk ler
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2010 Saat 18:13
alıştırma dönemindeki aralar bu tür sonuçlara yol açabiliyor. inadını arttırmamak lazım. gereklilikler ya da başka çocuklar onu hiç ilgilendirmiyor. okul konusunu bir süreliğine kapatın. evde sıkıldığı veya arkadaş aradığı zamanlar oyun grubu olan başka bir yere götürün ve adına da okul demeyin. o ortamdan hoşlanacaktır, sonrasında eylül dönemine kadar kendisi de istekli olabilir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.