Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ACİL(rota aşısı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumACİL(rota aşısı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mütevazi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mütevazi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2015 Saat 13:18
Dr Bey ben ablamın adına bir soru soracaģım , kızı 6 yaşinda ve hastalandigi zaman ara ara tekrarlayan nefes darligi var ablamda zamaninda astim hastasiydi spreylerle rahatlardi fakat daha sonralari iyi bir dr a rast geldide ablama psikolojik oldugunu ve spreyi birakmasi gerektigini söyledi gercektende birakti ve daha boyle bir sorun yasamiyor , şimdi ki sorum kızıda ayni  , rahatsizlandi zor nefes alıyo nefesi ötüyormus ve dr a gittiler hava yolu ile  Flixotide nebules ve ventolin nebules 2.5 mg bu ilaclari hava ile almasi gerek demisler tabi ablamin icine sinmiyor vermek bana rica etti size sormam için yardiminizi bekliyor 😔 Simdiden tesekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117966
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2015 Saat 23:15
Kesinlikle Astim degil....
Astim hastasi; rahat nefes alir, nefes veris sikintilidir...
Turk doktorlari her oksurene, Astim dedikleri icin, boyle sacmalarlar.. Siz bu doktorlarin, hic Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuzmu? Artik bu doktorlarin yaptiklari sahtekarliklar ayyuka ciktigindan ve halk bu sahtekarlarin ne mal olduklarini anladiklarindan, akilli olanlari hemen cark etti, ortalikta sadece gariban sahtekar takimi kaldi.
Sadece; Serum fiz, ve ColdMix kullansinlar, oksuruk olursa; Limonlu bal versinler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.