|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
tubakln ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagolun Hocam, buradaki en iyi doktorlardan biri diye gitmistik. Asilari henuz yaptirmadim. Baska bir doktora daha gidecegiz Hocam gittikten sonra yine goruslerinizi paylasir misiniz. 5. Ayimizda yapilabilirmiydi hocam 6. Ay asilari, Turkiyedeyken yaptirsaydik keske.Burasi cok zor bir ulke, kolelik sistemi var nerdeyse. Uretim yok, fabrika yok. Insanlarin cogu hizmetci, sofor. Hizmet ettigi ailenin evinin arkasinda izbe gibi yerlerde yatip kalkiyorlar. Sanki hersey duzgunmus gibi yasayan zengin bir azinlik var. Ama bu sisteme alismis herkes. Guvenlik yok, sokakta dilenciler var. Sokakta yuruyemiyorsunuz. Heryere araba ile gitmek gerekiyor. Markete gitmek icin arabadan indiginizde cevrenizi sariyor dilenciler para istiyorlar. Neyse hocam kusuruma bakmayin. Daha alisamadim buranin duzensizligine. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alisin, ilerde Turkiye'yi oralara benzetecekler. Mesut Yilmaz zamaninda yapilan, Ford Fabrikasindan sonra Turkiye'de adam gibi bir fabrika-tesis kuruldumu?? Hep hazirdan yiyerek, nereye kadar gidilir?
Asilari erken yaptirmaktansa, gec yaptirmak daha hayirlidir. |
|
![]() |
|
tubakln ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam, nasilsiniz. Hersey icin tesekkur ederim sizi okudukca cocuk buyuturken bilmemekten kaynaklanan korkularim geciyor hocam.Hocam 6. Ay asilarimizi yaptirdik. Baska bir doktora gittik. Son birkac aydir icinde polio asisinin oldugu karma asiyi temin edemediklerini soyledi. Ve karma asinin yaninda agizdan polio asisini da yapti. Bir de pnomokok asisini yapti hocam. Asilarin yan etkileri cok oldu. Atesimiz 39 a kadar cikti. 6 saatte bir calpol verdik.Hocam size birsey daha danismak istiyorum izninizle. Karacide sebeke suyunda bir cesit amip varmis ve bu amip insan beynine ulasip olume yol aciyormus. Bu suyun kloru yetersiz oldugu icin burada yasayan insanlar su depolarina klor tableti katiyorlar. Aslinda sebeke suyu bile yok, mafya gibi birsey var burada suyu satan, su depolari olan kamyonlardn su satin alip su deposuna pompalatiyoruz. Biz de su deposuna klor ekliyoruz. Hocam klor ile suyun zararlari gecermi? Sebeke suyuyla bulasik yikiyoruz. Banyo yapiyoruz. Sebeke suyunu kaynatip sebze meyve yi yikiyorum. Hocam sebeke suyu kaynatilinca saglikli hale gelirmi? Kizimi yuzmeye gondermek istiyorum ama burada hersey olabilir. Suyun temizligine guvenemedigm icin gondermedim.Ne yapmaliyiz hocam, kucuk oglumu kaynattigim suyla yikiyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir ulkedeki insanlar; "salak" ise, doktorlarinin da salak olmasi kacinilmazdir...
KLOR, AMIPLERE ETKILI DEGILDIR.... Klor tabletleri: Resmen milleti kandirmak icin, otoriteler tarafindan uydurulan bir onlem olup, amiplere etki etmez. Tek korunma yolu; amiplere etkili ilac kullanmaniz(temini cok zor) veya sulari kaynatmaktir. Adi gecen amip; Naegleria Fowleri amibi olup, oyle her yerde bulunmaz.. Kasten oranin " Su mafyasi" tarafinda, sirf onlardan su alsinlar diye uydurulmus bile olabilir. Yetkililerden, "su Analiz'i" yapilmismi, amip varmi imis bir sorun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|