Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kabızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkabızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zorçocuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Konu: kabızlık
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2013 Saat 15:47
hocam merhabalar,
oğlum şuan 19 aylık ve 5 gündür kabız. kakası bezine dahi düşmüyor misketten biraz büyük ve poposunun girişinde kalıyor. sürekli saklanıp ıkınıyor çıkan bu. bacaklarını açıp yürüyor ve yanına yaklaştırmıyor.tabi ağlayarak temizliyoruz. iştahıda yok sadece kahvaltı(1yumurta sarısı,1 brd süt,4 cicibebe) ve akşamüzeri 1 kase yoğurt(yarım armut rendeliyorum içine)ve anne sütü o kadar.
ne yapmalıyım bilemiyorum akşamları dubhalac verdim fayda etmiyor.tavsiyeniz nedir?doktora götürmeli miyim?
hocam bu arada sütü güvendiğimiz birinden(hayvanlarını doğada gezdiren) açık alıyoruz oğlum 15 gündür sabah 1 akşam1 su bardağı süt içmeye başladı.süt biraz yağlı,rengi koyu ve kaymaklı acaba o yapmış olabilir mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2013 Saat 19:09
O sutun, kaymagini aldiniz ise, altta kalan sut; kabizlik yapar... Mutlaka o bardaga tekabul eden miktarda, kaymagida yemesi lazim...
Yukarı Dön
zorçocuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2013 Saat 00:25
hocam mümkün olduğunca kaymağıyla veriyorum yoğurdunun kaymağını da almıyorum. Altta yatan başka sorun olabilir mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2013 Saat 07:28
Verdiginiz bu bilgilerle, muayene etmeden, bir sey soylemem zor. sipraktin denedinizmi?
Gunde 2x1 olcak, 5 gun verip 3 gun ara verin, sonucu yazin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.