Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
nurten...
Altın Üye
bilalim + eşim + erenim
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4266
|
Gönderim Zamanı: 09 May 2009 Saat 18:35 |
ben yanıma hazır küçük yoğurtlardan alıyorum ısıtma derdide yok
bez, ıslak mendil ,kıyafet ,oyuncak ,biberon
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 09 May 2009 Saat 18:48 |
Hazirlanmak tam savasa donuyor Hazirlaniyormuyum yoksa savasa mi girip cikmisim pek belli olmuyor  Her sey bitip donup baktigimda hersey ortada olmus oluyor, savas meydani gibi 
Ikisine de ic camasirina kadar bir takim kiyafet, 3'er bez, islak mendil, biberonlari (süt dolu olarak), hirka, mendil filan...
Omzum kopuyor tasiyana kadar
|
|
 |
SELİN2
Altın Üye
Puanlar: 3958
|
Gönderim Zamanı: 09 May 2009 Saat 19:01 |
aynen oyle omuz falan kalmıyo kıyafet,iççamş,bez,ıslak men,su,ufak tefek yıyecekler yogurt vs,oyuncagını hırkasını,pudrasını kendısıde bebegını alır çıkarız
|
|
 |
melikebucak
Katılımcı Üye
Puanlar: 396
|
Gönderim Zamanı: 09 May 2009 Saat 19:14 |
bende yoğurt,meyve püresi,su,sevdiği oyuncak ,tabii ki bez ,havlu kağıt ben ıslak mendil kullanmıyorum,hırka,yedek çamaşır falan alıyorum ama bizimde dışarı çıkmamız bir savaş gibi...
|
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3036
|
Gönderim Zamanı: 17 May 2009 Saat 20:21 |
görmemeişim ben bunu.... ben dışarı çıkarken arabanın altında kangurusunu mutlaka bulunduruyorum...arabada sıkıldımı...hoooopppp kanguruya .... bizimki çok sıkılnaz
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
demet
Altın Üye
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ
Puanlar: 2092
|
Gönderim Zamanı: 20 May 2009 Saat 02:45 |
gıdecegım yere göre degısıyor yanıma alacaklarım.her daım ıc camasırı kıza body.dıs kıyafetlerı tsört. corap.su seker yogurt.para para  ıslak mendıl.pecetebebek cantası oluyor valız.tuna kucukken oyuncakta tasırdım.celıne taımıyorum abısı yetıyor onu eglendırmeye
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
 |