|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
menekşe ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2009 Saat 16:34 |
arkadaşlar merhaba. çalışan bir anneyim. benim 15 aylık kızım var. 1 yaşından sonra inek sütüne başladık. gece yatmadan önce ve uyku arasında süt ve cicibebe veriyorum. çok sık uyanıyor. ama bu doyurmaz mutlaka yatmadan muhallebi ver dediler. ben de pirinç unu ve sütle akışkan kıvamda yaptım ve biberonla verdim. ama nişasta tereyağı falan katarak yapanlar varmış. acaba siz bebeklerinize nasıl muhallebi yapıyorsunuz? en besleyici ve tok tutanı nasıl olur ? bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
allah çocuklarınızı sizlere bağışlasın. sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
görüşmek üzere...
|
|
![]() |
|
yeliz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1411 |
![]() |
ben doktorumun tavsiyesiyle pirinç unu mısır buğday nişastası ve normal unu karıştırarak yapıyorum yumurta yemediği günlerde içine bir tane de yumurta sarııs kırıyorum ve de kaşık mamması kıvamında yapıp kaşıkla yediriyorum
|
|
![]() |
|
menekşe ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() |
SAĞOL ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM. HEMEN DENEYECEĞİM. HA BİR DE HERHALDE NİŞASTA VE UNU AYNI ORANDA OLUYODUR. O ŞEKİLDE DENEYİM BARİ.
|
|
![]() |
|
TÜBAY ![]() Elmas Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4018 |
![]() |
arkadaşlar muhallebi vermeye kaç ayından başladınız?
|
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
|
![]() |
|
yeliz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1411 |
![]() |
nişasta ve unun pirinç ununa göre daha az koyuyorum
ben düzenli olarak vermeye 9. aydan sonra başladım 9 aya kadar ağırlıklı olarak anne sütü aldı
|
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1863&title=bebek-ve-cocuklarimiz-icin-yemek-tarifleri
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14029&title=balkabagi-muhallebisi-resimli
bu topiklerden yararlanabilirsiniz arkadaşlar ![]() Düzenleyen hilal - 29 May 2009 Saat 17:58 |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|