|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
SELİN2 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2009 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Puanlar: 3958 |
![]() |
nasıl yanı nısan mayıstamı deldırmek gerekır yoksa o aylarda deldırılmıyomu anlayamadım
|
|
|
|
![]() |
|
nurten... ![]() Altın Üye ![]() bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4266 |
![]() |
bilmemki canım kadın bana öyle söyledi
acaba açmayımı bilmiyordu
![]() |
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
![]() |
|
SELİN2 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2009 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Puanlar: 3958 |
![]() |
ben yenı deldırdım 3 hafta falan oldu şımdılık ıyı gorunuyo ama bundan sonrada ıltıhap olurmukı
|
|
|
|
![]() |
|
cansew ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() |
bende beklemek istiyorum ama annem diretiyor benim de kulaklarimi 2 aylikken deldirmis kücüken anlamaz kulaginla cok oynamaz diyor bilemiyorum
![]() |
|
![]() |
|
BERFIN_1811 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() |
ben kızımın kulaklarını 4 aylıkken deldirdim abimin kızınınkinide 6 aylıktı deldirdiğimde hiç bi sorunlada karşılaşmadım ve küçükken anlamadan deldirmek en iisi bencede yine sen bilirsin tabii canı yanacak diye korkuyorsan şöyle düşün aşı yapılırkende üzülüyorsun ama yaptırıyorsun sonuçta. |
|
url=http://lilypie.com]
![]() |
|
![]() |
|
ifakat ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9866 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9543&KW=k%FCpe&PID=268378&title=kiziniza-kac-yasinda-span-classhighlightkupe-span-taktiniz#268378
daha önceden küpe ile ilgili topiğimiz vardı bir bakın isterseniz yardımcı olur umarım
![]() |
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
![]() |
|
begumfunda ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3968 |
![]() |
bende yani sahsi fikrim cocuk ne zaman isterse deldirme taraftariyim yani bebekken hic dogru bulmuyorum 2 aylik 6 aylik cocuk hic bisey anlamadan aglyacak a ne oldu küpe akildi halbuki bence benim fikrim anne küpe istiyorum dediginde birlikte gidip o heyecani birlikte yasamak bence daha güzel sonucta küpe bir süs benim kizim simdi 4 yasina girecek yeni yeni istiyor benim dogum günümde anne istiyorum diyor bakalim hem kizima hemde ben bir tana daha deldirecegim tabi herkesin kendi fikri
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|