Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Pişiğe Bir Öneri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuPişiğe Bir Öneri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2009 Saat 15:18

mümkün mertebede bezini sık sık değiştirmek gerekiyor.yazda  geldi daha çok pişik olurlar malesef.Ahh çiş vs yapmayacağını bilsem arada sırada boş bırakırım altınıSmile

Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2009 Saat 17:26
Çocuk doktorumuz bize pişiği önlemek için yazın evde mutlaka bir klima açık olsun demişti. Ben de bakıcı oturudukları odanın dışında bir klimayı açtırdım evin nemi gitsin diye. Sık sık altını değiştirdim. Bi de kaka yaptıktan sonra bezle silmek yerine yıkadık. Her seferinde krem sürdüm. Bezini çok sık değiştirdim. Allaha şükür pişik olmadı. Bu sene gündüzleri genelde altını açıyorum. Bakıcıya da söylüyorum. Ucundan biraz kaçırdıktan sonra anne çiş diyor aam wc'ye gitmek istemiyor bez bağlatıyor bittikten sonra yine açıyorum. Bazen oyuna dalıp kaçırıyor. Ben de peşinden gidip siliyorum. Nasıl olsa çiş çok pis olmaz deyip çok da umursamıyorum açıkcası çocuğumun sağlığından önemli değil ya. Ben ancak bu şekilde önleyebildim kızlar belki cildi dayanıklı olduğu için de pek bişey olmadı allaha şükür.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.