Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yanguru
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyanguru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Serap_86 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: yanguru
    Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 02:07

Merhaba Erkin Bey son  dönemlerde  yanguru diye adlandırılan taşıma araçlarından kullanıyorum daha kolaylık sagladıgı için  sakıncalı olup olmadıgı hakkında bir bilgim yok.bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim .

Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2009 Saat 04:00
Merhaba Serap Hanım,

İlk defa gördüğüm bir ürün doğrusunu isterseniz. Öncelikle gözüme çarpan ilk şey, bebeğin 3-36 ay arasında bu üründe taşınabileceği şeklinde. Bu ürün bir kanguruya benziyor sizin de bildiğiniz gibi. Bebek taşınan ürünlerde önemli olan bebeğin yaşı değil, ağırlığıdır. Yani, ürünün özelliklerinde bebeğin yaşından ziyade, hangi ağırlıklar arasında taşınabileceği belirtilmelidir. Bu bilgiye hiç bir yerde ulaşamadım. Bunun yanında, 36 aylık bir çocuğun 18-20 kg. ağırlığında olacağını düşünürsek, bu bir ebeveyn için gerçekten ciddi bir ağırlıktır. Bana göre bebekten ziyade,ebeveynin sırtına,beline ve boynuna zarar verebilir bu ağırlık. Kangurularda bebekler ortalama 8-10 kg. ağırlığa gelene kadar taşınırlar uluslararası standartlara göre. Ve ürünün bebeğin ağırlığını ebeveynin vücuduna eşit olarak dağıtabilecek şekilde tasarlanmış olması gerekir ki, 12 kg.dan sonra ürün ne kadar iyi tasarlanmış olursa olsun, ebeveyne zarar verebilir. İlk aylarda bir problem olacağını zannetmiyorum, ama sonrasına çok dikkat etmek gerek. Ve 2-3 yaş arasındaki bir çocuğun o ürünün içerisinde nasıl zaptedilebileceği de ayrı bir soru işareti benim için.

Sevgilerimle,

Erkin ÜLTANIR

Düzenleyen erkinu - 07 Oca 2009 Saat 04:02
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.