Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dişler?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdişler?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ammare Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 84
Mesajın Direkt Linki Konu: dişler?
    Gönderim Zamanı: 22 Mar 2009 Saat 12:12
    önce hayırlı günler dilerim hocam.kızım 35 aylık uzun zamandır ağzında bir problem olduğunu düşünüyorduk yani dişlerinde çok aferdersiniz istifra ettiği zaman yediklerini bütün bütün çıkarıyordu sonra baktık ki dişleri tam olarak kapanmıyor.yemekleri çiğneyemiyor bu yüzden doktora götürdük daha bir müdahale için erken dedi.ama etrafımdaki lerde tek doktora bakma sonra geç kalınmış olabilir dediler.siz ne diyorsunuz yani şimdi tel falan takmak için erken mi.yoksa başka birine daha göstereyim mi?zahmet vermezsek fikrinizi öğrenmek istiyorum.iyi çalışmalar..Smile

Düzenleyen duygu - 22 Mar 2009 Saat 16:36
anne olunca anladım şimdi rahmetli annemi daha çok seviyourum ama ne fayda...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117961
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2009 Saat 18:57
Süt dişlerine tel takıldığı nerede görülmüş. Etrafındakilerin hiçbirşeyden haberi yok, bunlar boş konuşmalar.Kalıcı dişler çıksın, bir hata görülürse düşünülebilir. İşine gelenleri pek ala çiğner.Benim bir hastam, yayla çorbasının pirinç tanelerini kusar, çubuk kraker yerdi...  Bir tek son derecede nadir bir hastalık var, bunda alt çene kemiği anormal derecede ufak, onlarada ileri yaşta ameliyat yapılıyor.

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 22 Mar 2009 Saat 18:59
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.