Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKarın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eda81 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 68
Mesajın Direkt Linki Konu: Karın ağrısı
    Gönderim Zamanı: 18 Kas 2013 Saat 13:44
Merhabalar hocam. 5 yaşındaki kızımın geçen hafta karnı çok ağrıdı 2 gün ishal oldu balgamı çok olduğu için burun spreyi sıktım 4 gün sonra ağrısı geçti. Bugün sabah uyandığında çok öksürdü balgamı çok. Bikaç saat sonra karnım ağrıyor diye ağlamaya başladı ama çok ağlıyor sonra ishal oldu. Dr gittik grip sonrası oluşan balgamdan kaynaklandığını söyledi. İki haftadır tüm hastalar aynı şikayetle geliyormuş.mikroplu olan balgamı yuttukça bağırsaklara mikrop yerleşiyormuş. Bana fixef antibiyotik yazdı ve debridat bağırsak düzenleyici. Balgam için buhar verin dedi. Sabahki kakasının içi sümüksü parçacıklarla doluydu. Bu ilaçları kullan malı mıyım? Birde bu balgam için ne yapmalıyım? Ballı limon, fiz. Serum hiç bırakmıyorum zaten. Teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117942
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2013 Saat 18:54
Bu kadar cahillik ancak Turkiye deki, Tip tahsili ile mumkundur...

Bu aptal doktorlar; 2009'dan beri "Domuz Gribini" ogrenemediler gitti...

" İki haftadır tüm hastalar aynı şikayetle geliyormuş.mikroplu olan balgamı yuttukça bağırsaklara mikrop yerleşiyormuş..'

Ne kadar da guzel salliyorlar, maasallah...
1- Grip; bakterilerle degil, viruslerle olur ve antibiyotikler viruslere etkili degillerdir.
2- Balgam, devamli (saglikli iken bile) yutulur.
3- GRIP yaninda, ISHAL olmasi; DAIMA, Domuz Gribini isaret eder.
Domuz Gribi cocuklarda, eriskinlerden daha rahat ve kolay iyilesir.
O sersemin verdigi hicbir ilaci kullanmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.