Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - iyi günler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuiyi günler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saka_78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: iyi günler
    Gönderim Zamanı: 14 Ara 2008 Saat 20:48
iyi günler ben siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama üüyeliğim yeni...çünkü bu forum işlerinden pek anlamıyorum..Cry ama çocuk doktoru konusundaki memnuniyetsizliğim beni forum okumaya itti..dr.muz iyi ama benim kızım yemek yemiyor dr.un dediklerini ne kadar uygulamaya kalksam da olmuyor yemiyor..yani bazı şeyler bana uymadı, ayrıca hasta falan olsa ararken tereddüt ediyorum. bir kez 37,5-38 derece ateşi vardı kızımın- ilk çocuk ve biz acemiyiz- aradım dr.umuzu ateşi yokmuş ki dedi...şimdi artık hep aramıyayım bunu önemsiz bulur gibi yargı oluştu bende...ayrıca gece emzirmiyceksiniz dedi..uymaya çalıştık olmadı perişan olduk kızımda bende..
uzun sözün kısası ankarada her zaman rahatlıkla arayabileceğim MUAYENESİ DETAYLI OLAN ÇOCUĞA GÖRE BİR BESLENME PROGRAMI UYGULAYAN BİRŞEYİ YAPIN YA DA YAPMAYIN DEDİĞİNDE GEREKÇESİYLE ANLATAN BİR ÇOCUK DR.U TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR...
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2008 Saat 20:58
canim konunu buraya tasidim
arkadaslar umarim yardimci olurlar canim sana guzel paylasimlar

Yukarı Dön
saka_78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2008 Saat 17:27
ya kusura bakmayın dedim ya yeniyim...yazıyı nereye taşıdınız anlamadım, birde bu kritik verme olayı nedir cevap yazdılar sandım ama değilmişTongue
teşekkürler....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.