|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
emre ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 4001 |
![]() |
eee yani sonuç "sıfır" bulan yok anlaşılan. bi topikte okumuştum birisi almış kullanmış.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Ben de bulamadım canım. Çok geçmiş olsun Emre'cimeeeee. Girdiğim her eczaneye soruyorum. Sanırım Kadir Bey'e sorusundan hatırlıyorum Burcu bulmuştu. Hatta çok memnun da kalmıştı. Ben vi.... kullanıyorum çok tıkalı olunca bir tülbente sürüp boynuna boğazını sıkmayacak şekilde doluyorum ama çok düzenli koymak lazım yani boğazlı kazağın boğazı gibi koyuyorum sonra da buhar makinasını açıyorum burnu hemen açılıyor canım. Eşyalarını kirletmek istemiyorsan bu yöntem harika
![]() |
|
![]() |
|
miss hugolina ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9100 |
![]() |
Canım o damlayı bende almayı düşünüyorum,küçük bir ilçede yaşadığımız için burda bulamadım,eczacı getirtemezse, e-be....com sitesinde var fiyatı 9.50 ytl ...Bende bulamazsam o siteden sipariş edeceğim...
|
|
![]() |
|
meral75 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2007 Konum: Yurtdışı Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() |
burda almanyada wala isminde bi ürün var acaba o mu? neyden yapilmis bilgin varmi?? bende merak ettim
|
|
![]() |
|
emre ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 4001 |
![]() |
duygu'cum onu da düşündüm amaa maalesef benim koca onun kokusuna tahammül edemediği için alamıyorum. siparişini vereceğim akşam, babamız geldiğinde halleder umarım. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
tamamını yazmıştım ama, oynama yapılmış. iyide bunu neden düzeltmediniz... anlayamadım... ![]() http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12081&KW=cold+mix |
|
![]() |
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
Canım uzmanların bölümünde soru sorulunca uzmanımızdan net cevap alınabilmesi için ilaç adı yazılmasında sakınca yok ama normalde tüm üyelerimizn yazdığı ilaçlarda düzenleme yapıyoruz, bu sadece sana yönelik bir şey değil canım
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
hımm tamam anladım sağol.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|