Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ilaçlar kullanımı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumilaçlar kullanımı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurgül aziz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 90
Mesajın Direkt Linki Konu: ilaçlar kullanımı
    Gönderim Zamanı: 04 Şub 2013 Saat 17:51
kadir bey çağanın 2. ayı doldu doktora goturduk arada oksuruyordu muayene ettı ama bışeyı yok dedi zyrtec verdi 4 damla sabah akşam birde cok kusuyor dedım peynır gıbı bazenle daha farklı sumuksu gıbı onun ıcınde moltilium ve gaviscon verdi  bunlar bana fazla geldı sıze sormadan kullanmak ıstemedım bırde rotarix aşımız var kendım alıp saglık ocagında yaptırmanın bı zararı olurmu sıpariş verdım yarın getırecekler yanlış vurmazlar dimi dozunu falan ayarlaya bılırlermı nasıl oluyor gercı bılmıyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117942
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2013 Saat 20:07
1- Sakin verilen ilaclarin HICBIRINI kullanmayin. Boyle sacmalik olmaz. Bunlar "Yenidogan" Fizyolojisi hakkinda hicbir sey bilmiyorlar. Peynir gibi kusmasi, tamamen; cok yakin aralarla beslemenizden oluyor. Beslenme aralarini acin, duzelir.
2- Rotarix ( butun Rotavirus ) asilari vurulmaz, ICIRILIR...... Agizdan verilen bir asidir (Paketin tamami icirilir) . 2 ayindan  sonra yapilan karma asilar ile ayni gunde veya  ( kacirdi iseniz) en az 1 ay ara ile yaptirin.. Rotavirus asilari; 3.5 aydan sonra yapilamazlar.
Yukarı Dön
nurgül aziz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 90
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2013 Saat 20:21
bana istersem 3. ayında yaparız dedı  bıdakı dozunuda 5. ayda verırız dedı neyse  bu doktoru bırakıp kendıme baska bı doktor bakmalıyım. hiç uzun uyumuyor ılk ayda 2 kılo almıştı 2. ayda 1 kılo almış oda arada akşamları 90 ml mama verdım halde ac kalıyor gıbı geldı goğuslerımden oyle hıssetım yanı off kadir amca nezaman gelıceksınız sen gozunun ucuyla bıle baksan bıze yeter bunlar bişey anlamıyorlar ben bıle sızden ogrendıklerımden  dolayı onlardan daha ıyı anlıyorumCry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117942
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2013 Saat 20:48
3. ve 5. aylarda; hepsini ayni gunde yaptirmaniz olabilir. Kilo almasi cok hizli, dikkatli ol. 5.5 kiloyu pek gecmesin. Hadi 6 kilo olsun...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.