çok sayın hocam,
kızım 5 yaş 3 aylık 22,900 kg. ve 114 cm.
geçen hafta bir grip başladı,aşılıyız o yüzden oldukça ağır bir gribi hafif geçirdi bunu hafif ateşlenmesinden çıkardım(kızım 5 senedir ya 3 ya 4 defa ateşlenmiştir),gündüz okuluna gitti problem yok ama akşamları 38,5'u bulan ve kendi kendine yarım saat içinde düşen bir ateşi oldu 48 saat ve karnının ağrıdığını söylüyordu.İştah kısmen kayboldu,enerjide hiç bir sıkıntı olmadı.Öksürük elbette sürüyor ama ara ara, rahatsız olduğunu,uyuyamadığını falan söyleyemem.Dün akşam biraz karnının ağrıdığını söyledi yine ama iştahı 2 gün öncesine göre iyiydi mesela prş.akşamı aç yattı diyebilirim,biraz koltuğa uzanmasından şüphelensem de enerjisi genel olarak iyiydi.2 senedir okula giden ve tek bir gün bile okuldan aranmadığım ve devamsızlığı 0 olan kızım için bugün öğretmeni tarafından arandım,halsiz olduğunu,oyunlara katılmadığını söyledi ama eve de gelmek istememiş,çıkış saati geldi,surat sapsarı,okulda çok bi şi yemediği belli,göbeği dümdüz ve hemen uyumak istediğini söyledi ve hemen de uyudu,şimdi benim kafam karıştı bu geçen haftaki gribin devamı mı başka bi şey mi,nasıl bir hal alabilir ve ne yapmalıyım(eski maillerinizin hepsini biliyorum,kızımı 4 senedir sadece sizin yöntemlerinizle tedavi ediyor ve besliyorum)