Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Siz çocuklarınızın ençok hangi halini seviyosunz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSiz çocuklarınızın ençok hangi halini seviyosunz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 14:43
aman hangi birini yazayımkiBig%20smilesevilmicek yanı yokki kuzumunBig%20smile

ilk başta kurnazlıkla karışık yaptığ yaramazlıklarıBig%20smileçok yaramaz benim kuzum ama o kadar zekice ypıyoki kızamıyozBig%20smile

sabah uyanır uyanmaz anne babaaaaaa diyip gülüşüyle günümüze ışık saçmasıSmile

ahhh ahhhh yarım yamalak konuşması yokmuLOLLOLhele bu aralar ne söylense tekrarlıyo LOLçok komik yaaaaaaLOLLOLen son bu gün lahmacuna mahmacun dediLOLLOLLOLo kadar şekerkiLOL

ane suuu der bende git iç derimLOLLOLbardağını getiri şişesi hep masanın üzerindedir  bardağını getirip anne dolduy demesiiiiiiaBig%20smileyrıca s leri peltek sölemesiBig%20smile

uyurkenki gülmesiiiiiiiiiiiiiii ve masum duruşuBig%20smile

sen beni üzdün dediğimde anne özüüyyy diyip sarılmasıBig%20smile

acıktığında yediği tek şey anne oğuyt(yoğurt )diyip beni zorla dolaba yönlendirmesi

banyodaki kahkahalarıLOL

top oynayışı ve gooooooooooooll diyişi

ayy uzarda uzar o kadar çokkiLOLama en son bu aralar acayip oynak oluşuLOLLOLayy müzik sesi duyunca hemen kalkıyo bide benide kaldıryoLOLLOLayy bide yorulmuyo hem bende oynucakmışımLOLen çok ta halay çekiyoLOLLOLLOL

her halini seiyorum her halini ,allah hepimizin kuzusunu b,izlere bağışlasınSmile

Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 15:47
oğlum Yiğit 19 aylık ,
kreşe gittiği için 'öğretmenim'kelimesini çok fazla kullanıyor,susadığında,bi yeri incindiğinde herhangibişey olduğunda hemen öğğletmenimm diyor çok şeker söylüyorLOLbirde yolda sokakta kimi görse hemen yanına gidip meyaba diyor tokalaşmak istiyorLOLarabada bi yerlere giderken koltuğundan dışarıyı izlemeyi ve trafik ışıklarında durduğumuzda sağımızda ki solumuzda ki arabalara el sallıyor öpücük atıyor bu halleri çok sempatik geliyor banaEmbarrassedbirde Efenin veya kendisinin altını aldığımda kirli bezi kapattıktan sonra eline veriyorum  götürüyor çöpe  atıyorLOL

Yukarı Dön
snyozt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 211
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2008 Saat 13:11

cocukların her yaptıgı tatlı masallah.. buyuk oglum ufaklıgı oynatması cok hosuma gidiyor. guldurmeye calişiyor onu sekilden sekile giriyor sanki kendi cok buyukmus gibi.. ikiside kahkahalar cıglık cıglıga....

birde buyuk oglum konusuyor artık birde mantık yurutuyor konusmasına hasta oluyorum...
dun bi cizgi film seyrediyoruz penguenler sarkı soyluyor bana dedi ''bunlar ne yapıyo''
bende dedim sarkı soyluyorlar sende soylesene bana'' ben penguen diilim dedi'' gulmekten oldum birde ciddi ciddi soyluyor essekkkClownClownClown
Yukarı Dön
öznur35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 452
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2008 Saat 15:01
ayyy hangi  birini yazsamki

uyanınca annee diye farklı tonda bi sslenişi vr bayılıyorum
ben onu canım diye seviyorum oda aklına geldimi boynuma sarılıp cınım cınım diyo
kime seslenirse seslensin sonunda hep sı var (annenesi dedesi dayısı annesi babası)
babası gelince balkondan sesleninyor baba diye yedi mahalle inliyor walla tabi babanın koltuklar kabarıyor

Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2008 Saat 17:41
anneciiimm demesi cok hosuma gidiyor... isine geldigi zaman babasina da babacim babacim diyor papagan gibi...
gozlerini kisiyor oyle bakiyor, bazen de sert bakiyormus gibi yapip sonra siritiyor LOLLOL
anneeee bebeşuuu anneee (anne meyve suyu) LOL, anneee şüt içicemm deyip benden icecek birseyler istemesi...
herseyi soyluyor zaten yaninda birsey diyemiyoruz LOLLOL
kizdigimda agliyor sonra geliyor sariliyori ozur dile kizim diyorum, özüyy deem (özür dilerim) demesi...LOL
cagirdigim ifeeediim ifeeedim (efendim) diyerek gelmesi... annee mak manaaa annee( anne bak bana) demesi...LOL
kardesini, tontisiiimm kadiisiimm, cecegim, biyicigim diye sevmesi... LOL
annee koktum koktum(anne korktum), bende korkma kizim dedigim zaman kookma kookma demesi LOL

ohoo saysam daha sayarim... dur ben hizimi alamaz yazarim yine LOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.