Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil yardımmmm (düşme)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuacil yardımmmm (düşme)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edipoyraz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 109
Mesajın Direkt Linki Konu: acil yardımmmm (düşme)
    Gönderim Zamanı: 25 Kas 2008 Saat 23:29

Arkadaşlar oğlum 15 aylık istediği birşey olmayınca kendini arkaya doğru atıyo artık duvaramı gelir taşamı gelir orasını siz düşünün. Biraz öncede aynısını yaptı attı arkaya kendini uğundu yerde biraz sonra birşey olmamış gibi kalktı oynaı. Kafasından darbe aldığı için ilerde bir sorun olur falan diye çok korkuyorum. Düştüğü zaman çok üzülüyorum, sanki benim canım acıyo. Bu gibi sorunları olan arkadaşlar  varmı. Napıcağımı şaşırdım ya. Çok bunaldım artıkk....Cry

sizin çocukda böyle mi?

Düzenleyen ifakat - 10 Oca 2009 Saat 22:43
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2008 Saat 23:43
Canım acil çözüm gerektiren bir durum var ortada. Çünkü kafasının en hassas bölgesi arka tarafıdır. Ön alnının olduğu yer çok önemli değil ama arkada olan oluyor.
Yapman gereken bu hareketi ona unutturmak ve dikkatini acilen dağıtmandır. Yani o hareketi yaptığı için ona hiç tepki verme. Bir iki kez daha yapar sonra bırakır bence. Yani bazen en büyük tepki tepkisizliktir derler ya doğru gerçekten. Olmuyorsa ilgisini çok farklı yöne unutturmaya çalışarak birkaç gün çalış canım. Hatta sana benden çoook önemli tavsiye birkaç gün su ekmek yesin ama ilgini fazlalaştırman gerekecek diye düşünüyorum. Bak canım adını söyleyemediğim çok kötü hastalıktan ben çok korkuyorum ve bir ömür Allah korusun çok zarar görebilir. O nedenle birkaç gününü çok aktif onunla geçir hep onu gözlemle ve bu huyundan vazgeçir.
Yukarı Dön
3 melek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 80
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2008 Saat 23:49
merhaba eğer bunu yaptığında panikleyip istediğini yaparsanız hareketi pekiştirirsiniz.tepki vermeyin ama gözlem altında tutun .bu tür hareketler için uzmanlar bunu tavsiye ediyorlar .onları büyütmek çok zor benim 3 tane çocuğum var.
Yukarı Dön
edipoyraz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 109
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2008 Saat 12:29
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar bende durumun ciddiyetinin farkındayım. Kafası çok önemli biliyorum elimden geleni yapıcağım.
Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.