Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebegım 2 aylık hıperaktıf dendı yaf
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebegım 2 aylık hıperaktıf dendı yaf

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2008 Saat 12:42
Bence şaka yapmıştır...Hiperaktivite hemen anlaşılmaz...2 yaşa kadar bi bekle bakalım.Bide Deryaya sormak lazım ....Derya; "Alpere hamileyken ve doğduktan sonra nasıldı?bebekliğinden belli miydi hiperaktif oluşu..."Star
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2008 Saat 12:43
Benim bi arkadaşın eşine dr.muayenesinde demişki "bebeğiniz hiperaktif ,hazırlıklı olun"...Şimdi 2 yaşında falan geçen gün dediki "duvara bile tırmanmaya çalışıyorrrr"ConfusedConfused
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2008 Saat 13:34
bana sanki abartmış gibi geldi dr....
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 129
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2008 Saat 14:46
Banada hiç muayene etmeden bu yorumu yapması yalnış geldi sen kendi doktoruna danış.Benim kızımda çok hareketli yattığı yerde poposunu kaldırıp yere vuruyo acımıyomu acaba?Devamlı kıvranıyo sanki gazı var ama çıkarsada gene kıvranıyo ıkınıyo.Kendini sıkıyo peşindende çığlık atıyo. Allah yavrularımızı kötü hastalıklardan korusun.Bende endişeleniyorum bazen sindirim sistemindemi var bişey diye düşünüyorum. Böyle böyle büyüyecekler demekki.Her bebek farklı yeterki sağlıklı olsunlar.
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2008 Saat 19:23
yok ya takmıyorum fazla sundan dolayı takmıyorum bebegım 2 aylık olmasına ragmen kafayı kaldırıp sallaya sallaya cıceklere salıncagının tentesının puskullerıne tv ye falan bakıyo dıkkatlı dıkkatlı.yanı odaklanabılıyo.yınede bu ayın 13 unde kendı doktoruna kontrolumuz var bı soracam bakalım o ne dıyecek.
Yukarı Dön
KEREMIM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 20:27
merhaba arkadasim...benim oglumda ayni senin kuzucugun gibiydi...suan 16 aylik...ben kendim hep hiperaktive olabilecegini dusunuyordum doktorum degil sadece cok hareketli yaramaz olacak sizi biraz yoracak zaten 2 yasina dogru azalacak hareketliligi demisti...dedigi gibide oldu...oglum 2 aylikti saga sola ters donuyordu 6 aylikti baya dizlerinin ustunde evde kopek gibi geziyordu...8 aylikti yuruyordu..ilk adimlar degil baya baya yuruyordu...yasinda kosturmaya simdi ise bisikleti surmeye basladi...yaramazlik dersen o tamam zaten...yani doktorun hiperaktive dedigi sanirim bu...allah kolaylik ve sabir versin diyorum...birde saglik....zaten bu teshis 2 yasindan once koymak mumkun degilmis...
Omrum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.