|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emir0101 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nis 2015 Saat 19:03 |
Hocam merhaba oglum 9 aylik. 8 aylikken cocuk Cerrahisinde sunnet oldu.dikis atilan sag alt kosede kabarik et cikintisi var gibi duruyor..resim atmaya calistim umarim olmustr
htpp:/i.hizliresim.com.NqbvAL.jpg htpp:/hizliresim.com.NqbvAL.jpg Birde hocam bu pipi tarzi resimleri hizliresim. Com dan yuklemeye calistim.galiba resim orayada gitti bir sorun olustururmu..oglumun pipisinde bir sorun varmi hocam .bu gecermi tesekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimlar acilmiyor.
Bu sekilde dikisli yapilan sunnetlerde, pipide; "Papatya gorunumu" olur.. Butun dunya'da; "çan"(Bell)denilen bir cihaz ile sunnet yapildigindan, onlarda bu ; "Papatya gorunumu" olmaz. '80'li yillarda, Caddebostanda, Istanbul Klinigi'nde bu sekilde sunnet yapiliyordu. Kimse kiymetini bilmezdi. Yapilacak bir sey yoktur, kurcalatmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Nis 2015 Saat 20:19 |
|
![]() |
|
emir0101 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
htpp://i.hizliresim.com/RY6WO7 birdaha bakarmisiniz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acilmiyor.. Onemli degil, ben anladim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu hizliresim. Com dan resim yüklememizin bir sakincasi olmaz degilmi..ordan link aldim ama yukleyemedim.resimde orda kalmıştır.sorun oluşturmaz degilmi hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne sorun olacak. Ilk sayfada nasil resim gonderilecegi anlatilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|