|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CeydaK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 12:27 |
Sevgili Kadir Bey,
16 aylik 10 kg civarinda bir oglum var, dogdugunda sunnet olmustu, size daha once sunnet sekli hakkinda soru sormustum , kesis sekli ile alakali demistiniz, papatya seklinde hala ve hep şiş gibi..sanki icime sinmeyen birseyler var hep..bir durum var ise nasil anlayabilirim?
size suan esas sormak istedigim , hocam surekli kasiniyor pipisi, bezini acar acmaz parmaklariyla yolarcasina kasiyor..tirnakliyor..sureklide siliyoruz ve arko krem suruyoruz, babasi geri cekerekte yikiyor fakat yine de bezini acar acmaz deli oluyor..bezi bagli iken bazen camasir uzerinden tutup asilmaya calisiyor fakat nadiren..gorunurde bazen cok kizarmis oluyor bazen de hicbirsey olmuyor..mantar falan olsa anlariz di mi hocam..
sizi cok seviyorum
sevgilerimizle.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mantar olsa, kipkirmizi dokuntu olur..
"Papatya sekline" artik; bir mudahaleniz olamaz. Pisik kremine devam edin. Arko krem bir ise yaramaz.... Onu babasi Tras sonrasi kullansin. Siz cocuga; Popolin, SebaMed, Nivea gibi kremlerden birini kullanin. |
|
![]() |
|
CeydaK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevgili Hocam,
gorunurde kizariklik, pisik hicbirsey yok sadece surekli kasiyor..yirtar gibi bezi acilinca kasimak istiyor..
gozuken birsey olmayinca bende bilemiyorum icten birsey mi var diye?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Karismayin, kendiliginden gececek..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|